#Cavit karabey kara topraklarmı sarsın müzik dinle

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

Alişan - Ah Le Yar 05:50

Alişan - Ah Le Yar

Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni  Türkü 03:07

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni Türkü

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Hande Yener - Hoşgeldiniz 03:53

Hande Yener - Hoşgeldiniz

Korkusuzlugunuzdan korkmus korkular edinmisseniz Kimsesizliginizden kovulmus issirilmis hissetmissiniz O sizsiniz o sizsiniz hosgeldiniz Dostum zaman silmis benim gozumden akan yaslari Vakitsiz dustugum o erken asklari C..

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman 03:18

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman

Zeytinyağlı Yiyemem Bursa-İhsan Kaplayan-Muzaffer Sarısözen Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Domaniç Dağlarında, Sevgili Yarim Nerelerde. ..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

ABD'de alışveriş çılgınlığı 01:02

ABD'de alışveriş çılgınlığı

ABD’de ‘Black Friday’ Kara Cuma gününde alışveriş çılgınlığı başladı. Kara Cuma kampanyalarını kaçırmak istemeyenler mağazalara akın etti..

Müthiş Bir Araç 00:50

Müthiş Bir Araç

Kara, su ya da buz olsun, hiçbir şey bu yeni arazi aracını durduramaz..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Hazal Filiz Küçükköse Dumanlı Göz Makyajı Yapımı 10:26

Hazal Filiz Küçükköse Dumanlı Göz Makyajı Yapımı

Moda dergilerinin son dönem vazgeçilmez makyözlerinden olan Hamiyet Akpınar tarafından Kara Sevda dizisiyle ünlenen Hazal Filiz Küçükköse'ye yapılan dumanlı göz gece makyajının yapılışını tüm ayrıntısıyla videomuzda izle..

  • Kadınca tarafından
  • 2.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahriye Evceni Hiç İzlemedim Hiç Tanışmadık  Melisa Aslı Pamuk 05:03

Fahriye Evceni Hiç İzlemedim Hiç Tanışmadık Melisa Aslı Pamuk

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit(Kemal)e çok aşık Asu karakterini canlandıran Melisa Asalı Pamuk Fahriye Evcen'le ilgili sorulara ilginç cevaplar verdi.Haberimizin detayı videomuzda,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dağda Kurtarma Operasyonu 00:49

Dağda Kurtarma Operasyonu

Kara saplanan ve dağda mahsur kalan at, kötü hava koşulları sebebiyle 5 gün kurtarılmayı bekledi. Bu süre içerisinde gönüllüler tarafından yiyecek ve su getitilerek hayatta tutuldu...

Burak Özçivit'in Sevgilileri 00:33

Burak Özçivit'in Sevgilileri

Kara Sevda dizisinde Kemal karakterini canlandıran Burak Özçivit'in eski sevgilileri kimler?..

  • ANKA tarafından
  • 6.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüfenkci İkinci El Otoda Garanti Kapsamı 10 Bin Kilometre 01:16

Tüfenkci İkinci El Otoda Garanti Kapsamı 10 Bin Kilometre

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı'na ilişkin, Düzenleme hazır, referandumdan sonra yayımlayacağız. Düzenlemede şu an garanti kapsamı 10 bi..

Nazlı Çelik Serdar Bilgili'yi Affetmedi ! 01:14

Nazlı Çelik Serdar Bilgili'yi Affetmedi !

Evliliklerini sonlandırdıktan sonra,aradaki dargınlığa daha fazla dayanamayıp biraraya gelen, Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik'in arasına kara kedi Cansu Dere girdi.Yeniden başlayan ilişkiyi noktalayan Nazlı Çelik ise yaşan..

  • ANKA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar! 01:46

NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar!

Roketten daha büyük bir kara yolu taşıtı düşünün! NASA uzaya göndereceği roketleri taşıma işlemini onlara yaptırıyor... 3000 tona yakın ağırlıkları bulunan araçlar gerçekten muazzam!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günaha Girmemek İçin Türbanlı Gösteren Gözlük Üreten Eleman 00:44

Günaha Girmemek İçin Türbanlı Gösteren Gözlük Üreten Eleman

Yobazlıkta son noktaya ulaşanlar için üretilmiş bir gözlüğü görüyoruz arkadaşlar. Her türlü günahtan ve pislikten uzak durmanız için kadınların kara çarşafa girmesi şart biliyorsunuz ki.....

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Black Panther Teaser Trailer [HD] 01:52

Black Panther Teaser Trailer [HD]

Kral olarak yerini almaya Wakanda izole, teknolojik açıdan gelişmiş Afrika ülkesi için evine döner: Marvel Studios'un ‘Kara Panter’, ‘İç savaş, Kaptan Amerika’ olaylarından sonra T'Challa izler. Eski bir düşman radar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..