#Cavi̇t karabey anam yok ki̇ müzik dinle

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı 01:08

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı

Avrupa'da pandemi ile çatlayan birlik Brüksel'de de uzlaşamıyor. Liderlerin korona bütçe toplantısının ikinci gününde de sonuç yok...

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor 04:46

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor

Çin Seddi’nden sonra savunma amaçlı yapılan en uzun ikinci duvarı Anastasios Surları, şimdilerde şehirleşme ve insan müdahalesi ile yok olmaya yüz tutmuş durumda. Havadan çekilen görüntülerle, defineciler tarafından hara..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net Mesaj; Kimseya Hakkımızı Yedirmeyiz 03:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net Mesaj; Kimseya Hakkımızı Yedirmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. Doğu Akdeniz'deki gerilime ilişkin açıklama yapan Erdoğan Kimsenin hakkında gözümüz yok ama kimseye de hakkımızı yedirmeyiz dedi...

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Teknenin Yanına Yanaşan Balinanın Sırtına Binen Adam 00:51

Teknenin Yanına Yanaşan Balinanın Sırtına Binen Adam

Teknenin yanına yanaşan balinanın sırtına binen adamın izlerken hayretler içine düşeceğiniz görüntülerini izliyoruz. Yok artık.....

  • PengoTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşure dağıtırken can verdi 01:50

Aşure dağıtırken can verdi

20 YAŞINDAKİ EDA MÜDÜROĞLU BİR GÜN ÖYLE SIKILDI Kİ SOSYAL MEDYA HESABINA ''İÇİMDEKİ SIKINTININ HADDİ HESABI YOK'' DİYE YAZDI. SABAH UYANDI. KARA BULUTLAR DAĞILDI SANDI. BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ TÜM TÜRKİYE O'NA AĞLAD..

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı 00:21

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı

Bahçelievler’de bir çiftin nikahı sonrasında çekilen halay cezasız kalmadı. Adeta korona virüsü yok sayan görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri, halay çeken 10 kişiye toplamda 9 bin TL para cezası uyguladı...

Sevilla Haritası Ne Anlama Geliyor 01:59

Sevilla Haritası Ne Anlama Geliyor

Sevilla Haritası, Amerikan Büyükelçiliğinin açıklamasından sonra yeniden gündemde. Büyükelçilik hukuki geçerliliği yok diyor, Atina ise planlarını o taraflı çalışmaya dayandırıyor...

Öğrenci yurtlarında kriz var! 02:20

Öğrenci yurtlarında kriz var!

ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARINDA KRİZ VAR... BİRİNCİSİ ÖĞRENCİ YOK... İKİNCİSİ, BAZI ÖĞRENCİLER EŞYASINI ALMADAN YURTTAN AYRILDI... BU DA KRİZ İÇİNDE KRİZ ÇIKARDI... EŞYASI DURAN AMA KENDİ GİDEN ÖĞRENCİLERE, İŞLETMECİLERİN İSYAN..

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

Havuzdaki Adama Kamyon Gibi Çarpmak 00:10

Havuzdaki Adama Kamyon Gibi Çarpmak

Su kaydırağından kayan adam havuzdaki adama feci bir şekilde çarpmış. Görüntülerin devamı yok ama adam kesin hastanelik olmuştur...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çin'den Gelen Koronavirüs Aşısının Yan Etkisi Var Mı 02:21

Çin'den Gelen Koronavirüs Aşısının Yan Etkisi Var Mı

Çin tarafından üretilen korona aşısında yan etki olduğu ve bir kişinin bu yüzden öldüğü iddia edilmişti. Bu yüzden Çin'den gelen aşıların denemeleri durdurulmuştu. Bilim Kurulu Üyesi Serhat Ünal, ölüm olayının aşıyla ilg..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı! 01:32

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı!

MASKESİZ GENÇ, CEZADAN KORKTU… AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK TABİİ Kİ… EKİPLERİN ELİNDEN İKİ KEZ KAÇAN O GENÇ, SONUNDA YAKALANDI…..

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam 00:15

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam

Sosyal medya uygulamaları için insanların yapmayacağı şey yok.. Bu adamda kasapta sucukları boynuna takıp hava atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Karantinada olması gerekirken sokakta! 02:14

Karantinada olması gerekirken sokakta!

BURSA'DAKİ DENETİMLERDE POLİS ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI. KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA OLAN DA VARDI, SİGARA YASAĞINDAN HABERİM YOK DİYE KENDİNİ SAVUNAN DA...

Hastaneden şikayetçi oldular 02:25

Hastaneden şikayetçi oldular

BİR BEBEK ÖLÜMÜ VE DOKTOR İHMALİ İDDİASI... 5 AYLIK EVLADINI KAYBEDEN KADIN, ENFEKSİYON KAPAN BEBEĞİ 'BİR ŞEYİ YOK' DİYE EVE YOLLADIĞINI İDDİA ETTİĞİ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU... 'SÜT KOKULU YAVRUMU BUZ GİBİ TOPRAĞA KOYDU..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Sitede doğalgaz krizi! 01:49

Sitede doğalgaz krizi!

BAŞKENT ANKARA'DAKİ BİR SİTEDE YAŞANAN YÖNETİM ANLAŞMAZLIĞI, APARTMAN SAKİNLERİNİ KARA KIŞA TESLİM ETTİ. İKİ YILDIR SOĞUKTA YAŞIYOR, BİR TÜRLÜ ISINAMIYOR... ÇÜNKÜ 24 BLOKTAN SADECE BİRİNDE DOĞAL GAZ YOK...

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..