#Cavi̇t karabey anam yok ki̇ müzik dinle

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Selen Görgüzel - İmdat 02:41

Selen Görgüzel - İmdat

Selen Görgüzel - İmdat Müzik Dinle Şarkı Sözleri Eni konu benden kaçıyorsun Bana yapılır mı aşkolsun Hiç mi hiç insaf yok sende Canımı da acıtan mahvolsun Aşk bu yanar yanar yanar Kalp bu kanar kanar kanar Bu ne biçi..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaşar Demir - Ağla Yüreğim 05:00

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne bugünden ne yarından Bir umut bekle Ne gelenden ne gidenden Hiçbir fayda yok Ne bu aşktan ne sevdadan Bi hayır bekle Yan yüreğim yan derdine ne gelir elden ..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Koray Avcı - Diz Dize 04:46

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zamani Yüce dağ değil idu..

Hande Yener - Görev 03:58

Hande Yener - Görev

Hande Yener - Görev Müzik Dinle Şarkı Sözleri TARİF EDEMEDİM BİLİYOR MUSUN BASKA BİR SEYDİ BU BASEDEBİLİRDİM HATRİ SAYİLİR BİR SABİR VAR BENDE NE BENİ YOK EDERDİ ASK NE SENİ İHYA EDERDİ İYİYDİM ASLİNDA İDARE EDİYORDUM..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) 03:04

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik)

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlamıyor sevdam hayırlardan olmazlardan Koşa koşa kaçıyor aşkı fısıldayan kucaklardan Bir meçhule gidiyor gemileri kalbimin limanlardan Sonu da yok g..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fettah Can - Olan Bize Oldu 03:49

Fettah Can - Olan Bize Oldu

Fettah Can - Olan Bize Oldu Şarkı Sözleri Kabul ediyorum Bu hatalar zincirinin son halkası benim Kabul ediyorum Kırılan kalbinin izlerinin çoğu benim Gözyaşında üzgün bakışında Dağılan yine benim İstesen de istemesen d..

  • PengoTV tarafından
  • 3.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Pişman 03:13

Aydın Kurtoğlu - Pişman

Geldi sonbahar Senden yine yok bir haber Hep bir yanım eksik Uyutmuyor sensiz akşamlar Kayıp bir şehir Yalnızlığın mateminde Yar gözlerim Aklıma sen düştüğünde Sevda bazen kanatır Kanatsın bırak aşktandır Sen yeni bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tugay - Arızalı 03:38

Tugay - Arızalı

kalmadı yara bende bi tutam yok acı sızı ibaresi dün boynumu büktü ama şimdi okunmuyor esamesi sürmedi çok uzun özümü acı buruk ifadesi bundan böyle gelirmi hüzün bilmem ama nazını çekemem Yeniden sevemem gönül arızalı Z..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Ayrılık 03:59

Halil Kurt - Ayrılık

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden iyi düşün dönüşü yok, dönmez giden Kördüğüm seven unutmaz gülüm Kalbim elinde sürgün, Bogazımda bir hıçkırık Düğüm düğüm.....

Halil Kurt - Kördüğüm 03:59

Halil Kurt - Kördüğüm

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden, İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden... Tertemiz bu sevgiyi, Kirlettik neden ? Agir geldi, Tasiyamadik ne sen ne ben... Kördüğüm seven unutmaz gülüm, Kalbim elinde sürgün, Boğazımda b..

Kemal Doğulu - Üzgünüm 04:16

Kemal Doğulu - Üzgünüm

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına Sen sevdiğini sanıyorsun Küskünüm al kalbini Senin istediğin bende yok ki Vaktimi boşuna harcıyorsun Derman değilim inadına Gönül yarana, yalvarma Lütfen beni bundan sonra B..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koridor - Ölmem Mi 05:37

Koridor - Ölmem Mi

Bana git demiştin nereye gideyim Bukalb gömdümü nereye gömeyim Belki ağlarsın sende günün birinde İhtimal yok biliyorum artık seni görmeeye Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine Ben sensiz ölmemmi ölmemmi bu gün ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce