#Cavi̇t karabey arada kaldım müzik dinle

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları 1:05:08

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları

01-Sıgarayı Bıraktım 02- Bu Kadın Neden Aglıyor 03- Ayrılacagım 04- Güz Gülleri 05- Sevemez Kimse Seni 06- Berivanım 07- Bu Aksam Ölürüm 08- Daglar Daglar 09- Gönül Sayfam 10- Gülüm 11- Keskin Bıcak 12- Sırıl Sıklam 13-B..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Yetenekli İnsanlara Hayranım 00:30

Yetenekli İnsanlara Hayranım

yetenekli insanlara her zaman hayran kalmışımdır ,adam süper yapmış..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Ece Erken'in Biten Evliliği İle İlgili Gerçekler!!! 16:23

Ece Erken'in Biten Evliliği İle İlgili Gerçekler!!!

Serkan Uçar Ece Erken İle Evlenmekle Gençlik Hatası Yaptım. Ece İle Evlendiğim İçin Ailem Beni Dışladı Parasız Kaldım. Parasız Kalıncada Ece Beni Kapının Önüne Koydu...

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim 04:51

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim

Güller durur dallarda sararmadan solmadan Allah alma canımı yarime kavuşmadan Öyle yandı yüregim közden farkı kalmadı Yaram kanıyor dedim ilaç veren olmadı. Sabahtan dogan güneş yaylarda yol alır. Kaderimden mi bi..

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Tek Maçtan Kuponu Yatan Dayı 01:10

Tek Maçtan Kuponu Yatan Dayı

Merhaba arkadaşlar diye başlamayan videoya hoşgeldiniz. Dayının samimiyetine hayran kaldım. Umarım tuttuğu takım küme düşmemiştir. :-)..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütekaldım Kışın Ortasında Yine (Serkan Kaya Parodi) 01:57

Bütekaldım Kışın Ortasında Yine (Serkan Kaya Parodi)

Bütekaldım Kışın Ortasında Yine (Serkan Kaya Parodi) İzle..

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar 00:58

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, 'Dünya Güzellerim' adlı şov için gittiği Vietnam'da Kiem Gölü'ne karşı poz verdi.. Kiem Gölü kıyısındaki antik bölgede konaklayan sunucu, fırsat buldukça otelin terasında güneşlenerek key..

  • ANKA tarafından
  • 1.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Haketmedim Ayrılığı 04:58

Harun Kolçak Haketmedim Ayrılığı

Düştüm acılara Saplanıp kaldım Gücüm yetmiyor Kurtulmaya Neden ayrıldı yollar Hergün sarılan kollar Şimdi yolunu gözler ah Seni hiç unutmadım Bir gün bile aldatmadım Üstüne gül koklamadım Yar Zalim kader Yine ördün ağlar..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu ) 07:46

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu )

Çok övülen keratin bakımını sonunda ben de denedim! Saç botoksu da denilen bu bakım nasıl yapılıyor ve sonuçtan memnun kaldım mı? Saçlarım canlandı mı? Saç düzleştirme etkisi var mı? Hadi gelin cevaplar videoda!..

Kanal 31 Akşam Öncesi Haberleri (Miray Akovalıgil) 00:59

Kanal 31 Akşam Öncesi Haberleri (Miray Akovalıgil)

Bugün işte ne yaparak vakit geçirmeyi tercih ettiniz? A) Twitter'dan gündemi takip ettim. B) Bilgisayardan çalışırmış gibi görünüp haber kanallarını seyrettim. C) Valla o kadar iş çaktılar ki gündemim tamamen iş oldu. D)..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni 04:39

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni

Merhaba, Altın Kelebek için nasıl hazırladığımı makyajımı kısa bir video ile paylaşmak istedim. Sesim zaten kısıktı ama gece dönüşte ateşim çıktı bu videodan sonra 4 gün yatmak zorunda kaldım:S Şimdi çok iyiyim güzel mes..

48 Saat Gizlice Havaalanında Kalmak - Orkun Işıtmak 26:29

48 Saat Gizlice Havaalanında Kalmak - Orkun Işıtmak

Uzun zamandır hayalim olan bir videoydu, yapmak bugüne nasipmiş ! 48 saat boyunca İstanbul Havalimanı'nda kaldım...

  • JET TV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da 01:31

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da

İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM ... DÜNYACA ÜNLÜ MODEL KARDEŞLER GİGİ VE BELLA HADİD'İN BABASI MOHAMMED HADİD, İSTANBUL'U GEZDİ... BİR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM DEDİ.....

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı! 02:05

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı!

Ailesiyle pikniğe gittiği Uludağ'da odun toplamak isterken kaybolan 59 yaşındaki kadın 3 gün sonra sağ salim bulundu sadece su içerek hayatta kaldım diyen kadın kilometrelerce yürümüş!..

Aşı olmadı doğurduğu bebeği göremedi! 01:30

Aşı olmadı doğurduğu bebeği göremedi!

Gebeyken aşı olmayınca bebeğinden ayrı düştü Erken doğumla dünyaya gelen bebeğini ilk kez çevrim içi görüşme sırasında gören anne duygulandırdı Gebeliğinde aşı olmayı reddeden anne Duygu Yetgin Aygün: 17 gün yoğun bakım..

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu

Arjantin'de bir tren istasyonunda tansiyonu düşen 24 yaşındaki kadın, trenin geçtiği sırada sendeleyerek raylara düştü. Tren istasyonundaki inanılmaz kurtuluş güvenlik kamerasına yansırken, hastaneden 12 gün sonra taburc..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..