#Cavi̇t karabey arada kaldım müzik dinle

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi 10:08

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi

Dürüm icin lavas ekmeginin tarifi Malzemeler Yarim kilo un 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilil süt 1 paket kuru maya 1 tk tuz 1 tk seker 2 yk siviyag Hazirlanisi Yogurma kabina unumuzu dökün ortasini acin.Kenarlari..

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi 04:16

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi

Burcu Binici dün akşam bir mekan açılışında görüntülendi. Adı aşk dedikodularına karışan Güzel Oyuncu hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Dün akşam bir mekan açılışında görüntülenen güzel oyuncu Burcu Binici, geçti..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor 00:55

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen 10 otobüs komando Hatay'a geldi.Türkiye'nin değişik bölgelerinden gönderilen komando birlikleri, Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ulaştı.Komandolar, ilgili bir..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018 VW Jetta İlk İzlenimler 02:06

2018 VW Jetta İlk İzlenimler

Merakla beklenen 2018 Yeni VW Jetta nihayet tanıtıldı. Ülkemizin en popüler sedan modellerinden volkswagen jetta yeni yüzünü şu sıralar gerçekleşen detroit otomobil fuarında gösterdi. Yerini aldığı modele göre daha estet..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Cevizli  Ev Baklavası Tarifi 17:24

Kolay Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 tane yumurta 1 yemek kasigi sirke yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı bir çimdik tuz yarım paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un 200 gram çekilmiş ceviz acmak..

İncir Tatlısı Tarifi 10:03

İncir Tatlısı Tarifi

Kekinin malzemeleri : 4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı dolusu un (tepeleme) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane portakal kabuğu rendesi 1 su bardağı iri kıyı..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 01:32

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2 01:15

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

Pişmeyen Pasta Tarifi 01:48

Pişmeyen Pasta Tarifi

Malzemeler; Tabanı için; 2 paket yulaflı bisküvi 3 yemek kaşığı tereyağı Arası için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Üstü için; 2 paket sütlü çikolata 1 paket bitte..

Kahveli Bisküvili Pasta 02:33

Kahveli Bisküvili Pasta

Malzemeler 2 paket sade petibör bisküvi 1 paket nescafe 3’ü 1 arada 1 su bardağı ılık su(kahveyi sulandırmak için) Kreması için; 2, 5 su bardağı süt Yarım su bardağı nişasta 1 su bardağından bir parmak fazla toz şeker 1..

Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Kolay Güllaç Tarifi 06:46

Kolay Güllaç Tarifi

10 tane güllac yapraklari(250 gr) 1 litre süt arti bir su bardagi daha koyun 1 su bardagi seker(eger tatli seviyorsaniz 3 yemek kasigi daha seker koyun) 1 tane vanilyasekeri Ceviz Hindistan cevizi Süslemek icinde Antep ..

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Konya Yöresine Ait Topalak Çorbası Tarifi 09:09

Konya Yöresine Ait Topalak Çorbası Tarifi

Malzemeler Yaklaşık 300 gram dana kıyma 1 çay bardağı ince bulgur 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 tane kuru sogan 1 yemek kaşığı domates salçası yarım çay bardağı sıvıyağ tuz karabiber kimyon 2 yemek kaşığı un yakl..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..