#Cavi̇t karabey hep beni̇ düşün müzik dinle

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün 04:45

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün

yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim bu ceza ,bu hükmün sonu ne..

Halil Kurt - Ayrılık 03:59

Halil Kurt - Ayrılık

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden iyi düşün dönüşü yok, dönmez giden Kördüğüm seven unutmaz gülüm Kalbim elinde sürgün, Bogazımda bir hıçkırık Düğüm düğüm.....

Halil Kurt - Kördüğüm 03:59

Halil Kurt - Kördüğüm

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden, İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden... Tertemiz bu sevgiyi, Kirlettik neden ? Agir geldi, Tasiyamadik ne sen ne ben... Kördüğüm seven unutmaz gülüm, Kalbim elinde sürgün, Boğazımda b..

Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri) 03:50

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri)

Sözleri Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Hep yanımda kal gecemde..

Ismvıl - Kaybettim Kendimi 02:30

Ismvıl - Kaybettim Kendimi

Kaybettim Kendimi şarkı sözleri ile Kaybettim hep kendimi bulamadım kendimi X2 Koşturdum durmadım sesimi duymadım Çok yordu hayat Çabalamaya devam Sonunda kazanıcaz Engellere karşı Sığınıyorum sabrıma Susuyorum hatrın..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Ahmet Çaplı - Gece 04:20

Ahmet Çaplı - Gece

Gece şarkı sözleri ile Gece bu yangın Gece büyür durur yangın Aldırma yarına Koştum hep boşuna Gün geldi çattı bana Gülen geçen neşem Kandım dert sazına Düştüm aşk yolunda Kaldırım taşlarıyım Sokağında ezilen Gece ..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Hakan Altun - Gidemezsin 03:56

Hakan Altun - Gidemezsin

Hakan Altun - Gidemezsin Şarkı Sözleri Gülü dikensiz düşün, hangi biri ağlamaz Her sevende aynıdır, et tırnaktan ayrılmaz Benim için ilk değil, sen bana son nefessin Tek derdimsin, hüznüm, sevincim Sen bu aşkı öldürdün,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..