#Cavi̇t karabey hep beni̇ düşün müzik dinle

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..