#Cavi̇t karabey ki̇mi̇m var müzik dinle

Neden Kıskanırız 02:48

Neden Kıskanırız

Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım, birine söz söylesen, KOPARIRIM O DİLİNİ TERBİYESİZ!!!! Kimi der ki, kıskanmayan aşık mı olur? Kimi de ben asla kıskanmam, kıskanmak mı, ay ne demone! Herkes kendince bir şey dese d..

Neden Korkarız 02:42

Neden Korkarız

Korkunun binbir türlü sebebi var. Ama aslında sebebi biraz da az bilgi. Beyin boş bulduğu yerleri, türlü türlü bilgilerle dolduruyor, sonucunda da korku ortaya çıkıyor. Eğlenmek için korku filmlerine, korku evlerine gitm..

Neden Hıçkırırız 02:17

Neden Hıçkırırız

Neden hıçkırırız? Sebebi aslında basit. Mide ve akciğer çevresindeki hava basıncı değişince, başlıyoruz hıçkırmaya işte. Bir de bunun hıçkıra hıçkıra ağlama kısmı var ki, işte onda da aynı durum. Basınç değişiyor, bu def..

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey) 46:59

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey)

RUM YANNİNİN MEYHANESİ Fasıl, keyif, hüzün, eğlence hepsi bu meyhanede sevenleriyle buluşuyor. Biribirinden güzel en sevilen fasıl gecelerinin vazgeçilmezi şarkılar, eskimeyen sanat müziği ezgileri keyfinize keyif katara..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Kıvanç Çaldı Hayranları Mest Oldu 00:58

Kıvanç Çaldı Hayranları Mest Oldu

Sosyal medyada çok sık paylaşım yapmayan oyuncu Tatlıtuğ piyano çaldığı videoyu Instagram hesabından yayınladı. Tatlıtuğ yayınladığı kareye, Gel bak bir elimde gökyüzü var hala... notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı..

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Versus 03:35

Neden Versus

Hilal Şefkatli bu komik ve ilginç videoda Neden Versus? diye soruyor ve versus kullanımını hem bilimsel hem de eğlenceli bir dille ele alıyor. Sahi neden versus? Versus ne yahu deme aslında sen de kullanıyorsun. VS işt..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi 04:36

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi

Başbakan Yıldırım'dan AP'ye 'Kırmızı Çizgi' Tepkisi Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyona İfade özgürlüğüne ilişkin kırmızı çizginin bir kez daha geçilmesi anlamına geliyor sözleriyle tepk..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Nasıl Çekildiğini Görünce Şaşıracağınız 15 Fotoğraf 03:12

Nasıl Çekildiğini Görünce Şaşıracağınız 15 Fotoğraf

Bu videoda çekim hilelerini görünce sizi şaşırtacak fotoğraflar var. Siz de bu tip görsel oyunları kullanarak mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Kızın Ölmeden Önce Söyledikleri Herkesi Şok Etti 04:54

Küçük Kızın Ölmeden Önce Söyledikleri Herkesi Şok Etti

Bu Kızın Ölmeden Önce Söyledikleri Allah'ın Var Olduğunu Ispatladı Onu Gördü ve Bir Mucize Gerçekleşti İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kepçe Kulak Estetiği 02:57

Kepçe Kulak Estetiği

Kepçe kulak estetiğinde yaş sınırlaması var mıdır?..

  • NABIZ tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sık Baş Ağrıları Neyin Habercisi 03:58

Sık Baş Ağrıları Neyin Habercisi

Sık baş ağrıları yaşıyorsanız hekime başvurmakta fayda var...

  • NABIZ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PS4 ve PS4 Pro Farkları 14:16

PS4 ve PS4 Pro Farkları

PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro arasında ne fark var? Konsol alınacaksa hangi konsolu satın almalı? Video rehberimizde PS4 ve PS4 Pro farklarını adım adım sizlerle paylaşıyoruz.....

  • BETA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

The Crown Türkçe Altyazılı Yılbaşı Özel Konuşması 01:00

The Crown Türkçe Altyazılı Yılbaşı Özel Konuşması

The Corwn Dizisinde Majestelerin, size iyi bir dilekleri var. The Corwn dizisinde başrol oynayan Claire Foy'dan Netflix Tarafından Yayınlanan ve kendi dizilerinde ki karakterlerin de olduğu Yılbaşı mesaji. İyi Seyir..

Sony Action Cam FDR-X1000V İncelemesi 14:14

Sony Action Cam FDR-X1000V İncelemesi

Sony'nin Action Cam serisi kameraları, 4K çözünürlük ile güncellendi. Ancak tasarımda da farklılıklar var. Meriç Action Cam 1000V'yi test etti...

  • BETA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Hindistan Usulü Kafa Masajı 02:18

Hindistan Usulü Kafa Masajı

Hindistan'da çare yok yok. Her şeye derman var. Bu videoda da bir berberin kafa masajını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi 10:34

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi

Havuç Dilimi Baklava Tarifi ve Malzemeler : 1 paket baklavalık yufka (ben BAKTAT markasını türk bakkalından alıyorum içinde 16 yufka var) 200 gr. tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz (ister..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇ 10:39

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇

Müge ile Mine Mıncır ve komşu köpek Biber’in en yetenekli kedi ve köpek yarışmasına hazırlamak için kolları sıvarlar. Müge ve Mine en yetenekli kedi ve köpek yarışması için var güçleri ve iyi niyetleriyle çalışırlar. Mın..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce