#Cavi̇t karabey kışlalar doldu bugün müzik dinle

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

DOLDİ YUREĞUM DOLDİ - Ünal Sofuoğlu 02:54

DOLDİ YUREĞUM DOLDİ - Ünal Sofuoğlu

DOLDİ YUREĞUM DOLDİ - Ünal Sofuoğlu..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm 29:07

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 49. bölümünde; Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer v..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaan Erten - 23 Nisan 02:31

Kaan Erten - 23 Nisan

23 Nisan şarkı sözleri ile Bugün en mutlu gün Bugün en kutlu gün Atamızın bize sunduğu En özel en yüce gün Bugün yirmi üç nisan Bu ne coşku ne heyecan Cumhuriyet'in ışığı En eşsiz armağan Hedefe yürüyoruz Umuda koşuy..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün 01:36

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün

Diyarbakır’ın tarihi Sur’larının içinde kalan 2 mahalle daha kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılıyor. Mahalle sakinlerine tanınan süre bugün doldu. Son günü bekleyen mahalle sakinleri istemeyerek de olsa bugün mahalleyi ..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyor..

Sibel Can Yarım Bıraktın 03:44

Sibel Can Yarım Bıraktın

Bugün senden geçti Zaman geçmeyecek artık Bugün senden geçti Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik, bedenim hissiz Yarım kalmış bir cümleyim artık Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın ben..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi 04:32

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi

ŞARKI SÖZLERİ Kuru yaprak gibi düştüm dalımdan Savurdu her yana yel beni bugün Yıldırımlar düştü dolular yagdi Sürükleyip gider sel beni bugün Uzuyor geceler sabah olmuyor Karanlık dünyama güneş doğmuyor Bekliyor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Günahlara Dur De İbretlik Klip 01:46

Günahlara Dur De İbretlik Klip

Günahlara Dur de İsimli İlahisine Klip çeken Dayı nın videosu. Sözler: Bugün Kafayı çekme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şeytana at bir Tekeme Bugün Gıybet etme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şe..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..