#Cavi̇t karabey kışlalar doldu bugün müzik dinle

Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı 02:44

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı

Gülben Ergen’in şikayetçi olarak aile mahkemesi kararıyla Seren Serengil için hapis kararı aldırdığının sabahı başta avukatı olmak üzere 6-7 arkadaşını eve toplayıp “kahvaltılı parti” yapmıştı. Ve Gülben Ergen zaferine b..

  • BETA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Murat Dalkılıç - Son Liman 02:56

Murat Dalkılıç - Son Liman

Murat Dalkılıç - Son Liman Dinle SON LİMAN Süren doldu mu seni alır giderler Bu kalpten götürürler Aklını çelen bazı düşünceler Tamamen silinirler Senden kalanlara dokunmadım Asla soluma koymadım Aklımdan geçenleri t..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) 03:32

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix)

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) Dinle Ruhum yeniden dogdu Ama sanki her sey kayboldu Cok derin hislerim (ooo) Omzum yükle doldu Ama bende vazgecmek yoktu Bitmedi, bitmedi, bitirmedim Ben ozel de..

Ezgi Enes - Olmadı 03:48

Ezgi Enes - Olmadı

Ezgi Enes - Olmadı Dinle Gökhan Türkmen - Olmadı (Akor / Kapo4) Am Bu dünyada yerim yok ki Em Dm Am Göç etmeden öldüm anlamadım Am ..

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım 06:27

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım

yalnızdım bitanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz birşey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım derdime dermanı bulayım diye bir parça mutluluk duyayım diye rüyamda seninle olayım..

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka 05:27

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka

Bu gece bir başka çöktün içime Seni andım durdum sabaha kadar Okudum bendeki tüm mektupları Okudum ağladım sabaha kadar Anılarla doldu taştı boş odam Andıkça kanadı içimde yaram Bir hayalin vardı birde sigaram Seni içti..

Zara Sus 04:26

Zara Sus

ÇAĞIRMA GELEMEM YILLAR GEÇTİ BİR KERE İSTESEM DE SEVEMEM KEDER DOLDU GÖNLÜME SUS SUS SUS BEN MAZİYİ UNUTTUM HATIRLATMA BİR DAHA AŞKI GÖMDÜM İÇİME SEN DE SAKLA TOPRAĞA SUS SUS SUS SÖYLEME DUYMASIN ACI VERME KALBİME ÇA..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray 03:47

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray

Anlayana Hatırla umudumuz vardı Kalbimi yeminlerin sardı Sözlerini ihanet çaldı Bak geriye dedikodu kaldı Zorlama zamanın doldu Yalanlarına kalbim doydu Eskı değerler kayıp oldu Nerde durduğun beli oldu O yetmiy..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün 04:45

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün

yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim bu ceza ,bu hükmün sonu ne..

Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Rüya Serin - Eksiklik Faslı 03:48

Rüya Serin - Eksiklik Faslı

Söz & Müzik: Rüya Serin Düzenleme: Sezgin Gezgin Yönetmen: Ali Engin Mix – Mastering : Candar Köker Vokal Koçu : Burcu Koşar Gitar : Selahattin Güzelel Vokal : Fatih Ertür Eksiklik Faslı şarkı sözleri ile Açacaktı ç..

Yusuf Guney - Unut Beni 04:10

Yusuf Guney - Unut Beni

Yusuf Guney - Unut Beni dinle Cesaretin varsa bi sor Hala seviyor muyum? Gor bakalim hayatindan cikinca Geriye donuyor muyum? Matemi kac gundur ashkin Sayinca ogrenirsin Terk edilmeyi sakin takma kafana Fena mi dinlenirs..

  • Candy tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım 05:47

Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım

Ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim , Dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim , Buyudum de ne oldu omrum kederle doldu , Çocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu. Seller gibi cosardim kanatlanir ucardim Bu..

Sardor Mamadaliyev - Ko'nglimda bir yor 03:39

Sardor Mamadaliyev - Ko'nglimda bir yor

Cho'lgab oldi bizlarni visol o'zimizni baxtiyor tuydik ajralishdik ajralishdik bugun bemalol . barchasini xazilga yoydik Cho'lgab oldi bizlarni visol o'zimizni baxtiyor tuydik ajralishdik bugun bemalol barchasini xazilg..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 10.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce