#Cavi̇t karabey kışlalar doldu bugün müzik dinle

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Maazallah 03:39

Atiye - Maazallah

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar Yıkılmış gönlüm, ne adaklar adar Boşuna kaçışlar, sel gibi yaşlar Çileli ömrümde doldu sayfalar E daha dur daha dur Daha dur daha dur E daha dur daha dur Hak yazarsa olur Hem kul he..

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden 03:49

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden

Hayaller Kurarım Dalarım Uçsuz Bucaksız Bilir Ama Susarım Sanırım Yoktur Imkansız Ve Sonra Bir Gece Vakti Bakarım Uyku Kaçmış Elimden Hepsi Benim Yüzümden Sabırdan Kaleler Kurarım Uçsuz Bucaksız İster Ama Kaçarım Aşkları..

Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Merve Sevin Gözyaşlarına Hakim Olamadı! 10:02

Merve Sevin Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu farkedince Merve'nin gözleri doldu. Merve özel bir sorunu olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendi..

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Askerlikte Kırgınlık Gibi Bir Kavram Olmaz 00:56

Erdoğan Askerlikte Kırgınlık Gibi Bir Kavram Olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Askerlikte kırgınlık kavramı gibi bir kavram olmaz. Nerede görev verilirse asker gider görevini orada yapar. Şu anda zaten Zekai Aksakallı'nın Özel Kuvvetlerdeki görev süresi de doldu. dedi...

Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı 01:00

Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü! 00:26

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Arabanın İçine Şemsiye Gerek 00:22

Arabanın İçine Şemsiye Gerek

Yıkanan arabanın içi su doldu Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull Tarafından Saldırıya Uğrayan Adamın Görüntüleri Telefon Kamerasıyla Kaydedildi 00:44

Pitbull Tarafından Saldırıya Uğrayan Adamın Görüntüleri Telefon Kamera

Yoldaki bir adama saldıran pitbull adamın kolunu parçaladı adamın üzeri kanla doldu araçtakiler olayı telefon kamerasıyla kaydetti....

TurkNet' in Magnum Reklamını Andıran Komik Reklamı 01:45

TurkNet' in Magnum Reklamını Andıran Komik Reklamı

Türk Net firmasının adil kullanım kotası ile ilgili yapmış oldugu reklam çalışması izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Belki gol oldu ama kotan doldu!..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikrofonla Koca Arayan Kadın (Tarkan Taklidi İçerir) 00:37

Mikrofonla Koca Arayan Kadın (Tarkan Taklidi İçerir)

Son zamanlarda kendinden hoparlörlü mikrofonlar fazlasıyla ortalıkta dolaşıyor ve bunu kendi çıkarına çeviren fenomenlerle doldu sosyal medya. Kendine koca arayan hanım kızımızı da mutlaka biliyorsunuzdur. Allah rızası i..

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakanla Tartışan Robota Ne Oldu Stolk 04:37

Bakanla Tartışan Robota Ne Oldu Stolk

Dünya ve ülke gündemi teknoloji haberleriyle doldu. Bakanla tartışan robotlardan, uzaya roketle Tesla gönderen Elon Musk'a, henüz araba bile üretmesek bile, soy ağacı sorgulama yapacağımız e devlet sistemlerine kadar tüm..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdülmetin Balkanlıoğlu'nun Cenazesinde İnsan Seli 01:00

Abdülmetin Balkanlıoğlu'nun Cenazesinde İnsan Seli

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü hoca Abdülmetin Balkanlıoğlu, son yolculuğuna uğurlanıdı. Yüzlerce kişinin katıldığı törende cami avlusu Balkanlıoğlu'nu son yolculuğuna uğurlamak isteyenlerle doldu taş..

Hindistan'da Koridorlarında Balıkların Gezdiği Hastane 01:23

Hindistan'da Koridorlarında Balıkların Gezdiği Hastane

Hindistan'ın Patna kentindeki bu hastaneyi yoğun yağış sonucu su basti. Suyla birlikte hastanenin içine balıklar da doldu. Balıklar yoğun bakım ünitesinde gezmeye başladı...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM OLDU 00:49

TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM OLDU

CADDELER SUYLA DOLDU ARAÇLAR MAHSUR KALDI..

Plajda kanalizasyon skandalı 01:32

Plajda kanalizasyon skandalı

AYDIN KUŞADASI BAYRAM TATİLİNDE DOLDU, TAŞTI, AMA İLÇE BU YOĞUNLUĞA DAYANAMADI, DÜN AKŞAM KANALİZASYON HATTI PATLADI, ATIK SU DENİZE DÖKÜLÜNCE PLAJDAKİ TATİLCİLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

15 Temmuz destanının 6. yılında milyonlar meydanlara indi 04:42

15 Temmuz destanının 6. yılında milyonlar meydanlara indi

Meydanlar tıpkı 15 Temmuz 2016 günü olduğu gibi dün de hınca hınç doluydu. Milyonlar demokrasi için tek yürek oldu, meydanlar doldu taştı...