#Cavi̇t karabey kışlalar doldu bugün müzik dinle

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31 13:34

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31

ÖRÜMCEK ENVER 31 İLE BUGÜN EĞLENCELİ AKTİVİTELER YAPTIK, BUNLARI DA KAYDETTİK TAB2 XD UMARIM EĞLENİRSİNİZ, LÜTFEN 1 BEĞENİYİ ekSİK GÖRMEYİN. SAYGILARIMLA DOSTLAR.nn► BİLDİRİMLERİ ALABİLMEK İÇİN ZİLE BASMAYI UNUTMAYIN ♥n►..

Phoenix OS Windows 7 Yükleme 11:19

Phoenix OS Windows 7 Yükleme

Herkese Tekrar Merhaba Ben Glitch Bugün Size Phoenix OS Windows 7 Yüklemeyi Anlattım İyi Seyirlern================Video İle İlgili Açıklamalar================nn➡️Zip İndirme Linkinhttps://tr.link/0Eknn================Vi..

  • Glitch TR tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Phoenix OS Windows 7 Yükleme 11:19

Phoenix OS Windows 7 Yükleme

Herkese Tekrar Merhaba Ben Glitch Bugün Size Phoenix OS Windows 7 Yüklemeyi Anlattım İyi Seyirlern================Video İle İlgili Açıklamalar================nn➡️Zip İndirme Linkinhttps://tr.link/0Eknn================Vi..

  • Glitch TR tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaziantep’te tedirgin eden görüntü 02:06

Gaziantep’te tedirgin eden görüntü

Yeni tip korona virüs ile başlayan ‘sosyal mesafe’ döneminde sosyal mesafe kuralına en az uyan il Gaziantep oldu. Kentte bugün insan yoğunluğunun en fazla yaşandığı çarşı ve caddelerde kaydedilen görüntüler ise ürküttü...

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 210 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında 00:51

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında

Van’ın Saray ilçesinde bugün saat 13.03'te meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremde 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı 19:44

Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli beraberlik günü için hazırlanan , 15 Temmuz destanının notalara döküldüğü muhteşem marşlar. Şerafettin Çaylı & Cem Uçan - 15 Temmuz Anısına 00:00 İbrahim Erkal - Bugün O Gündür 04:39 Cey..

Emekli Damızlık Süper Diego 00:03

Emekli Damızlık Süper Diego

Ekvador, 1960'lı yıllarda nesillerinin tükenmesini önlemek için Galapagos Milli Parkı'nda ürüme programı altına aldığı 15 dev kaplumbağayı doğal yaşam ortamına bıraktı. Serbest bırakılan kaplumbağalardan biri de 100 yaşı..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

KURŞUN GEÇİRMEZ KASK VE ÇELİK YELEK DENEDİK! 17:28

KURŞUN GEÇİRMEZ KASK VE ÇELİK YELEK DENEDİK!

KURŞUN GEÇİRMEZ KASK VE ÇELİK YELEK DENEDİK! Bugün kurşun geçirmez kask ve kurşun geçirmez yelek test ediyoruz! Orkun Işıtmak..

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu 06:06

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu

Uğur Okulları Aydın Kampüsü öğrencisi 18 yaşındaki Halid Oğuz Serçe, bugün açıklanan YKS Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Temel Yeterlilik Testi (TYT) alanında 503 puanla Türkiye birinciliğini elde e..

Halı sahalar 4 ay sonra açıldı 03:19

Halı sahalar 4 ay sonra açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, halı sahaların açıldığını duyurmasıyla birlikte bugün vatandaşlar halı sahalarda maç yapmaya başladı...

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezillik' 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim döneminde atıp tutanların, düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, bakın şimdi ne hale geldi. Ülkemizin..

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun 01:33

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP-C’li Ebru Timtik’in resminin İstanbul Barosu’na asılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Bugün bir terör örgütü mensubunun fotoğrafını İstanbul Barosu’na asanları şiddetle kınıyorum, ya..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir- 01:24

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir-

Bugün koronavirüs e yakalanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu Hoca'nın son durumu ne, sağlık durumu ile ilgili açıklama var mı? Nihat Hatipoğlu Hoca'ya destek olmak için videoyu beğenmeyi ihmal etmeyin. Kanalıma ücretsiz..

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyle Toplanıyor 01:09

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyl

Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15'te toplanacak. Toplantıda iç ve dış politikaya ilişkin birçok kritik konu masada olacak...

Minecraft Hexxit - Örümcek Partisi - Bölüm 2 32:44

Minecraft Hexxit - Örümcek Partisi - Bölüm 2

Merhaba arkadaşlar! bugün sizlerle beraber Minecraft Hexxit oynadık. Kule feth ettik. Böyle videoların devamı için abone olup videoya like atmayı unutmayın...

  • Emrullah tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile] 14:17

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile]

Mithrain bugün 1-man squad modunda Livik haritasına gelen yeni silah M1014'ü diğer ekiplerin üstünde test ediyor. Rakiplere haritayı dar ettiği bu oyunda sunucunun yarısını vurmayı başarıyor...

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

Otobüsle durağa daldı 02:14

Otobüsle durağa daldı

'OTOBÜSÜ ÜSTÜMÜZE ÖYLE BİR SÜRDÜ Kİ,,, CANLI BOMBA ZANNETİM'... BU SÖZLER, BEŞİKTAŞ'TAKİ OTOBÜS DURAĞI FACİASINDA EŞİNİ KAYBEDEN KADINA AİT... DURUŞMAYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELEN KADIN, O DEHŞET ANLARINI BUGÜN MAHKEME..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler 03:25

İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz Harika Fikirler

Herkese merhaba bugün yine çok ilginç,pratik, iyi ki öğrendim diyeceğiniz harika fikirler ve zekice düşünülmüş ipuçları ile karşınızdayız. Daha önceki videolarda olduğu gibi bu videoda da çok işinize yarayacak hayatınızı..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce