#Cavi̇t karabey kışlalar doldu bugün müzik dinle

Kız çocuğuna taciz iddiası! 01:52

Kız çocuğuna taciz iddiası!

İSTANBUL ESENYURT'TA TACİZ GERGİNLİĞİ YAŞANDI BUGÜN... BİR ADAMIN, BOŞ ARSAYA GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIĞI KIZ ÇOCUĞU ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BAĞIRINCA ORTALIK KARIŞTI... ÖFKELİ BİR GRUP, TACİZ ŞÜPHELİSİNİ LİNÇ ETMEYE KALKIŞTI...

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

Bakırköy'de bıçaklı dehşet! 03:43

Bakırköy'de bıçaklı dehşet!

İSTANBUL BAKIRKÖY'DEKİ ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA AKILALMAZ BİR SALDIRI YAŞANDI BUGÜN... BİR GRUP GENCİN KÜFRETTİĞİ YAŞLI BİR KADINI KORUMAYA ÇALIŞAN ADAM, O GENÇLER TARAFINDAN BIÇAKLANDI. SALDIRI ANINDA SHOW HABER EKİBİNDEN M..

Büşra son yolculuğuna uğurlandı! 01:49

Büşra son yolculuğuna uğurlandı!

ALIŞVERİŞTEN EVE DÖNÜYORDU... BİR YORGUN MERMİ ONU HAYATTAN KOPARDI... TEK SUÇU YOLDA YÜRÜMEK OLAN 17 YAŞINDAKİ HANİFE BÜŞRA KONYAR, BUGÜN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.....

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Kamyon eve daldı! 01:13

Kamyon eve daldı!

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BEYOĞLU'NDA BİR KAMYON YOL ÜZERİNDEKİ EVE ÇARPTI. ŞANS ESERİ KAZA SADECE MADDİ HASARLA ATLATILDI. EVDEKİ BEBEĞİN DE ANNESİNİN DE BURNU DAHİ KANAMADI...

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

Akılalmaz kaza! 01:15

Akılalmaz kaza!

KONYA'DA AKILALMAZ BİR KAZA, AKILALMAZ BİR KURTULUŞ YAŞANDI BUGÜN. BUZLU ZEMİNDE KAYAN KAMYONET METRELERCE YÜKSEKTE ASILI KALDI. SÜRÜCÜ O ARAÇTAN ÇIKMAYI BAŞARDI...

Oto sanayide kar mesaisi! 02:40

Oto sanayide kar mesaisi!

İSTANBULLU 3 GÜN BOYUNCA LAPA LAPA YAĞAN KARIN TADINI ÇIKARDI AMA BEDELİNİ AĞIR ÖDEYENLER DE VARDI... OTO SANAYİLER BUGÜN BUZ PİSTİNE DÖNEN YOLLARDA KAZA YAPAN KAR MAĞDURLARIYLA DOLUP TAŞTI... TAMİRCİLER NEFES ALMADAN ÇA..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Minik bahar taburcu oldu 01:33

Minik bahar taburcu oldu

2,5 YAŞINDAKİ BAHAR'IN PİTBULL DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ DÜN EKRANA GETİRMİŞTİK. BACAĞINDAN YARALANAN VE AMELİYAT EDİLEN MİNİK KIZ BUGÜN TABURCU OLDU. BAHAR VE ANNEANNESİNE KABUSU YAŞATAN KÖPEĞİN SORUMSUZ SA..

Kardeşini kalbinden bıçakladı! 01:23

Kardeşini kalbinden bıçakladı!

DENİZLİ'NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE BUGÜN BİR AİLE DAĞILDI. AĞABEY PARA İSTEDİĞİ ANNESİNİ BIÇAKLA KOVALADI. ARAYA GİREN KÜÇÜK KARDEŞ KALBİNDEN BIÇAKLANDI... ŞAFAK AİLESİ DAKİKALAR İÇİNDE PARAMPARÇA OLDU...

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Haraç çetesine 'paşa operasyonu' 02:11

Haraç çetesine 'paşa operasyonu'

ONU BUNU HARACA KESİYOR, PARA VERMEYENİ VURUYOR, LÜKS OTOMOBİLİNİN AÇILIR TAVANINDAN SAĞA SOLA ATEŞ EDİYORDU... ALTIN SİLAHLI O ŞEHİR EŞKİYASI, BUGÜN ÇETESİYLE BİRLİKTE YAKAYI ELE VERDİ...

Bıçaklı saldırgana 14 yıl hapis! 01:34

Bıçaklı saldırgana 14 yıl hapis!

BİR ANDA CEYLAN HEMŞİRE'NİN YOLUNA ÇIKMIŞ VE BIÇAKLA DEHŞET SAÇMIŞTI... O SAPLANTILI SALDIRGAN BUGÜN MAHKEMEYE ÇIKTI. YAPTIĞINI ''OLAY YARALAMADAN İBARET'' DİYEREK SAVUNMAYA ÇALIŞTI AMA 14 YIL HAPİS CEZASINDAN KAÇAMADI....

Otomobille ezmeye kalktılar 01:40

Otomobille ezmeye kalktılar

İSTANBUL ÜMRANİYE'DEN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER GELDİ BUGÜN... ŞEHİR EŞKIYALARI, İKİ ARKADAŞI KISTIRIP SİLAHLA YARALADI. YETMEDİ BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ, OTOMOBİLLE EZMEYE KALKTI.....

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Tekneler cayır cayır yandı 01:42

Tekneler cayır cayır yandı

BİRİ 16, DİĞERİ 19 METRELİK İKİ TEKNE... BUGÜN İSTANBUL BEBEK SAHİLİNDE CAYIR CAYIR YANDI... 'EMEKLERİMİZ KÜL OLDU' DİYEN TEKNE SAHİPLERİ, O FACİAYI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ.....

'Tık' uğruna bunu da yaptılar! 01:43

'Tık' uğruna bunu da yaptılar!

BUGÜN SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN BİR VİDEO ORTALIĞI KARIŞTIRDI... TİKTOK'TAKİ CANLI YAYINDA BİR KADINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN, 'BOĞAZINI KESECEĞİM' DİYEN GENÇ, YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI... VE BAKIN, O TEHDİTLERİN ALTINDAN NASIL B..

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı 00:41

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı

İsrail tarafından Pazartesi günü Gazze Şeridi’ne giriş yapılmasına izin verilmeyen 2 bin korona virüs Sputnik V aşısı, bugün Gazze Şeridi’ne ulaştı...

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 01:49

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN KONUYA GİRMEDİ AMA GARA POLEMİĞİ BAKANLAR ÜZERİNDEN DEVAM ETTİ..İÇİŞLERİ BAKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SORUMLULUKTAN ÇIKARMA GAYRETİ TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ DE..