#Cavi̇t karabey sevmek bi̇r suç mu müzik dinle

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 50:14

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 3 Şarkılar: Semiramis Pekkan – Dert Ortağım 00:00 Hümeyra – Sessiz Gemi 03.36 Füsun Önal – Ah Nerede 07:06 Timur Selçuk – İspanyol Meyhanesi 09:47 Ömür Göksel – Seni Tanır Gibiy..

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

İdo Tatlıses - Yağmurlar 03:34

İdo Tatlıses - Yağmurlar

Yağmurlar şarkı sözleri ile Ben senden ayrı kalmadım hiç istemem bunu Sevmek öyle şeydir sen ne istesen de bu Yan yanayız dediklerimle şimdi yokum Farkına varmadım ne aptalım ben yokum Bana oynadın Seni istemedim hiç ..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kücük Emrah  Haram 05:49

Kücük Emrah Haram

HARAM HARAM HARAM ZALİMLERE KÖTÜLERE HARAM HARAM HARAM SEVMEK NEDİR BİLMEYENE SEVİLİPTE SEVMEYENE KIYMET NEDİR BİLMEYENE HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM HARAM HARAM TÜM SÖYLENEN YALANLARA PARA DİYE TAPANLARA İNSA..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975 03:29

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975

Özgürlük ve barış Tüm insanları özlemi olacak yarınlarda Anam bacım kardeşim Eşim dostum yandaşım Daha daha mutluyuz yarınlarda Ağlamak yok gülmek var Düşmanlık yok dostluk var Yarınlarda seni sevmek var Yarınla..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra 03:47

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra

Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz Ben Seni, Sen Beni Sevdikten Sonra Denizler Asilir, Dağlar Delinir Bizdeki Bu Yürek Olduktan Sonra… Aşk Kolay Değil Bir Emek Gerek Aşkı Yaşatan Sadece Sevmek… Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995 04:19

Ebru Gündeş Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995

Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde bir defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğu..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik) 02:19

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik)

Bitmedi Elem; Bitmedi elem, hep aklımda sabah akşam Yakındayken hep uzaklaşan Bu mu hikayem, sen yanımda olmayınca Tadım mıydı sadece kaçan İnanmam, bir sağa döndüm, solu unuttum Görmeyince gül yüzünü o yanda Sorarsan ..

MFÖ - Hep Yaşın 19 04:24

MFÖ - Hep Yaşın 19

Hadi bana sor Sevmek bu kadar mı zor Senden başka yok bildiğim yol Hadi bana sor Gezginci ruhumuz bir gün biterse Korkmadan döneriz gururluyuz Eksilirse ağlayanlar çevremizden Ya gerçeği söyleriz ya da nasıl iste..

Ariana Grande - Problem ft. 03:27

Ariana Grande - Problem ft.

I got one more problem with you girl Seninle bir sorunum var kızım Aye Aye Baby, even though I hate ya Bebeğim,senden nefret ettiğimi düşünsem de I wanna love ya Seni sevmek istiyorum I want you-u-u Seni istiyorum And ..

Grup Hepsi - Kalpsizsin 03:25

Grup Hepsi - Kalpsizsin

eren: senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın e kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin hepsi: sözüne hiç(ha haaa..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Bir Adın Kalmalı 04:22

İbrahim Sadri Bir Adın Kalmalı

Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yü..

  • Candy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Adalio & Moein Amin - Ravany 02:58

Adalio & Moein Amin - Ravany

Ravany şarkı sözleri ile ADALİO VERSE: Dilime takılıp hecenin eseri Kafamın içinde ritimin bedeli Laboratuvarda yeni bi deneyin Geliyorum engelleri devirip Savaşın sonucu beynimde birikir Karşımdaki kötünün iyisi Do..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..