#Cavi̇t karabey tak zi̇lleri̇ müzik dinle

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Move Your Lakk Video Song 03:26

Move Your Lakk Video Song

Move Your Lakk Lyrics Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning tak baby (x3) Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning… Move your lakk baby Move your lakk baby (haan ji!) Saari..

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Sezgin Çınar - Lak Lak 03:01

Sezgin Çınar - Lak Lak

Lak Lak şarkı sözleri ile Şeytana uymuşlar Kızlar grup kurmuşlar Üç kişi bir olmuşlar Ediyorlar Lak Lak Konu neydi soru neydi Kim kiminle neredeydi Bu kızlar hep böyle miydi Anlamadım ki Lak Lak Şunların haline bak..

Şener Şen Ziya Aslan Avı 01:30

Şener Şen Ziya Aslan Avı

Şener Şen Ziya Aslan Avı..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 2.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Stres Attıran Salata Yapımı 01:51

Stres Attıran Salata Yapımı

Abimiz tak tak doğruyor insanın izledikçe izleyesi geliyor. Yemesi kadar izlemesi zevkli salata şov karşınızda...

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Dünyam - 2. Sezon 4. Bölüm 08:46

Neşeli Dünyam - 2. Sezon 4. Bölüm

Tak tak...Kapı mı çaldı? Yoo, hayır! Peki bu gelenlerde kim? Neşe’nin arka bahçesinde neler oluyor? Sende öğrenmek istiyorsan haydi ekran başına!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 415 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

İzel Çelik Ercan Özledim  90'lar 04:24

İzel Çelik Ercan Özledim 90'lar

Gözlerim dolu dolu oluyor Sen buradan çekip giderken İçimde bir özlem uyanıyor Ellerim kuru kuru duruyor Resimini alıp bakarken Özledim özledim seni ben Bırakıp da gittin gideli Dudaklarım bomboş şimdi Giderken ..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm 29:07

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 49. bölümünde; Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer v..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi 04:19

Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi

Son bir hatıram var gitmeden sana Bu son hatıramı al da öyle git!.. Bir kolye bu, senden bir eser bana Eğer beğenmezsen kır da öyle git!.. İncileri onun hep gözyaşımdan Boncuğu elması sabır taşımdan Zinciri armağan..

İzah - Mesafeler 03:17

İzah - Mesafeler

Mesafeler şarkı sözleri ile Nakarat kurulsun aramıza mesafeler Kafam tüm mesafeyi hesap eder Acını dindirir mi eczaneler Samimiyetsiz geçer cenazeler Verse 1 yüksekte gezer kafam bakarsan mahir tipi dağlardan izliyor..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Dr. Zeus - Party Nonstop ft. Jasmine Sandlas 03:42

Dr. Zeus - Party Nonstop ft. Jasmine Sandlas

Party Nonstop Lyrics I wanna party Hai duhai balam harjai Ni mainu checkout karda Senti tu vi Then say you love too ji Kyon dil utte doubt karda x (2) Thaam lai.. hold me tight Crazy si hai yeh night x (2) I wanna par..

LOLO EZHEL 02:50

LOLO EZHEL

LOLO · Ezhel Artz, what's popping my G? B B Bugy Koal koal yine koal çete Bütün dünya mahallem ghettom Everyday jeden tag hergün Kalmalısın her zaman ketum Yapar herkes boş laf (boş) Milletin ağzı değil torba bağır İste..