#Cavi̇t karabey yanlış yerde doğmuşum müzik dinle

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı 03:47

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı

CANIMIZ FEDA Gökyüzünün en asil kartalı Taraftarın gururu kralı Hiçbir yerde yok böyle büyük bir aşk Canımız FEDA sana büyük Beşiktaş Kara kartalım canım Beşiktaş Asyayı Avrupayı aş Beşiktaş Kara Kartalım Canım Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece 03:24

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece

Dertliyim bu gece , uçun kuşlar Uçun yarimin gittiği yere Gittiği yere Her gece şarkılar yazsın Varsa bir derdi anlatsın Olayım, yarimin derdine çare Ötmeyin bu gece , susun kuşlar Bulun yarimi gittiği yerde ..

Çelik - Yerlerdeyim 04:14

Çelik - Yerlerdeyim

Kırılan kalbin bu mudur hali Bu mudur yani ? Böyle olur mu ah Kırdın gittin kalbimi Ya benim halim Canlı cenaze, ölüyüm sanki Senin sayende ah Tek soluksuz tek nefessiz Yerlerdeyim yerlerde Bıraktığın o yerde Verdiğin sö..

Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!! 01:52

Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!!

Kiralık Aşk dizisinde oynayan Elçin Sangu,Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu'nun hiçbir yerde görmeyeceğiniz görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Kaza Yapıp Elini Kolunu Sallayarak Gitmek 00:28

Ölümcül Kaza Yapıp Elini Kolunu Sallayarak Gitmek

Amerika'da karşıdan karşıya koşarak geçmek isteyen eleman, hızlı gelen aracın çarpması sonrası kendini yerde buldu. Ancak bu tip durumlara alışmış olmalı ki yerde kaldığı kısa süre içinde hiç bir şey olmamış gibi yürümey..

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makyajcı Kızlara Cevap 00:52

Makyajcı Kızlara Cevap

Kızlar olur olmadık her yerde makyaj yapabiliyorsa erkeklerde her yerde traş olabilmeli adlı çalışma..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare 00:44

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare 00:44

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Nur Yengi   Ayrılmam 04:12

Aşkın Nur Yengi Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Trafik Madurları 00:09

Trafik Madurları

Bir yerde trafikten geçilmezken diğer yerde ise trafik hiç yok..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar  Ömrümce Hep Adım Adım 03:05

Gönül Yazar Ömrümce Hep Adım Adım

Ömrümce hep adım adım Heryerde seni aradım Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım Kenarlarda köşelerde Kadehlerde şişelerde Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım..

Hindistan'da Akıl lmaz Görüntüler! 00:27

Hindistan'da Akıl lmaz Görüntüler!

Hindistan'da geleneksel Hindu festivalinde kaydedilen görüntüler akıllara zarar... Yüzlerce ağırlıktaki inekler yerde yüz üstü yatan kişilerin üzerinden geçiyor. Her sene ciddi sayıda yaralanmalara neden olan bu festival..

Pokemon Nedir 03:20

Pokemon Nedir

Pokemon GO Nedir? Pokemon Go Nasıl Oynanır? Pokemon Go Nasıl indirilir?... Bu ve bunun gibileri, son zamanların en büyük sorularından! Etrafına bakınca herkes Pokemon GO oynuyor. PokemonGo ile yatıp kalkıyor, Pokemon Go..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Buzağın Suluğuna İşeyen Kamyon Sürücüsü 00:59

Buzağın Suluğuna İşeyen Kamyon Sürücüsü

ABD'DEN Gelen görüntüde bir kamyon sürücüsü dinlenmek için durduğu yerde çok sıkışınca girdiği yerde buzağı hayvanını su içtiği yere tuvaleti yapıyor Evet ahlaksız insanı izliyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horon Teperken Birden Ateş Etmeye Başlayan Karadenizliler 00:56

Horon Teperken Birden Ateş Etmeye Başlayan Karadenizliler

Sürmene den ince bir horon gösterisinin ardından Karadenizlilerin klasikleşen kutlama stili tabancaylan havaya ateş etme etkinliği gerçekleşiyor dağda bayırda köyde şehirde çatakta batakta her yerde horon edebilen karade..

  • JET TV tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor 00:57

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor

Caddeye yakın bir yerde bulunan bir işyerinden çıkan vatandaşlar, aynı yerde buz tutan zeminde kayarak düştüler...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karda hasta olmak... 01:38

Karda hasta olmak...

KİMİ YERDE KAR KALINLIĞI İNSAN BOYUNU GEÇTİ... KİMİ YERDE ÇIĞ DÜŞTÜ, YOLLAR GEÇİT VERMEDİ... BAZILARINI KURTARMAK, AMBULANSA TAŞIMAK RESMEN SÜPER KAHRAMAN OLMAYI GEREKTİRDİ.....

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..