#Cd

70 Yaşındaki CHP'li Kadının Paylaşım Rekoru Kıran Sitemi 00:20

70 Yaşındaki CHP'li Kadının Paylaşım Rekoru Kıran Sitemi

AK Parti standına gelerek partisinden dert yanan 70 yaşındaki CHP'li kadın, partisine oy vereceklerin vicdanına seslendi: PKK bayraklarıyla miting yapan adama oy vermeyeceğim!..

80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip,  Erzak  Çantasını Alıp Kaçtılar 00:50

80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip, Erzak Çantasını Alıp Kaçtılar

Rusyada ( feyzi sokakta ) çantasını elinden alıp kaçan genç adam , 80 yaşındaki teyzemizi çok mağdur etti.80. yaşındaki teyzemizi alışverişini yaptıktan sonra evine getirdiği erzaklarını bina içinden darp edip alıp kaçt..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Adalet Mitingine Gidemedim Diye Salya Sümük Ağlayan Teyze 02:19

Adalet Mitingine Gidemedim Diye Salya Sümük Ağlayan Teyze

Görüntülerdeki teyzemiz, Kılıçdaroğlu'nun Maltepe'de düzenlediği Adalet mitingine katılamanın verdiği pişmanlıkla ağlayıp zırlıyor. Olan biten sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var 06:11

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var

Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, FETÖ'nün Meral Akşener planını anlattı.İlk başta Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan projede daha sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nu denediler ancak o da tutmadı şimdi Akşener'i deneyecekler di..

Adrenalin Tutkunlarının Base Jumping Yapması 00:56

Adrenalin Tutkunlarının Base Jumping Yapması

41 yaşındaki Chris McDougall tarafından Norveç'teki Kjerag dağında organize edilen Base Jumping atlayışının görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan mesajı! 01:38

Afganistan mesajı!

MEHMETÇİĞİN AFGANİSTAN GÖREVİNİ TAMAMLAMASI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN DA GÜNDEMİNDEYDİ. DIŞ POLİTİKA MİLLİDİR, İKTİDARI MUHALEFETİ OLMAZ DİYEN CHP LİDERİ, SANDIK KONUSUNDA DA İDDİALI KONUŞTU...

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı 00:59

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 Temmuz darbesinde halkla birlikte direnen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saklandığını iddia etti. Bu iftiraya imza atan Akşener ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi darbeyi 15 Temmu..

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez- 01:52

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez-

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER İSE ÜÇ HAFTALIK TAM KAPANMA ÇAĞRISINI TEKRAR EDERKEN, ELEŞTİRİ OKLARINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YÖNELTTİ. KILIÇDAROĞLU'NUN, CUMHURBAŞKANI ADAYI OLABİLİRİM AÇIKLAMASINI DEĞERLENDİRDİ, CUMHUR İT..

Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor 04:20

Ali Kınık - Ali Ayşeyi Seviyor

Cümle alem duydu beni Sen duymadın vicdansız Ne oldu, oldu artık Saklaması İmkansız Çocuklar bile biliyor Ali Ayşe'yi seviyor Çocuklar bile söylüyor Ali Ayşe'yi seviyor Adımızı yan yana Ağaçlara kazmışlar Mah..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Alışmadık Ayakta Ayakkabı Durur Mu 01:40

Alışmadık Ayakta Ayakkabı Durur Mu

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası Film İzle 1:27:07

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası Film İzle

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası full izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası türkçe dublaj izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası hd izle, 16 Aralık 2011'de gösterime giren ..

Amerikan Keskin Nişancı  Film İzle 2:12:39

Amerikan Keskin Nişancı Film İzle

Bahriye Komandoları'na katılan ve Irak'ta 150'den fazla insanın ölümüne sebep olan Chris Kyle (1974-2013) isimli askerin aynı isimli kitabından uyarlanan filmde Chris Kyle'ın askeri kariyeri ve yaşadıkları anlatılacak. A..

  • Tv Series tarafından
  • 6.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'nun İlk Türk Camisi 01:16

Anadolu'nun İlk Türk Camisi

Adı Menuçehr camii. Bundan tam 950 yıl önce Türklerin Anadolu’da inşa ettiği ilk camii olarak tarihteki yerini aldı. Yıllar içinde zamana yenik düşen Kars Ani Ören Yeri’ndeki o camiden yeniden ezan sesinin yükselmesi ve ..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Anne 23. Bölüm - Hesabını Soracağım 03:53

Anne 23. Bölüm - Hesabını Soracağım

Cengiz yine vicdansızca Melek'i zor durumda bırakıyor...

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Arel Algın - Gel Al 04:44

Arel Algın - Gel Al

Gel Al şarkı sözleri ile Bana vicdan azabını çektiğini söylüyorsun Peki bende çekmiyor muyum sanki ben ruhsuz muyum Bende kalan günahların bana azap çektiriyor Bende kalan anıların beni yontup bitiriyor. Gel al benden..

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Art Köşe Koltuk 00:30

Art Köşe Koltuk

Köşe koltuk üretimi köşe takımı imalatı web: https://www.artkosekoltuk.com/ Yukarı Dudullu Mahallesi, Kıbrıs Cd. No:35/B Ümraniye/İstanbul 0216 415 04 42 0531 971 33 00..