#Cehennemden selfie orijinal fragmanı

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman 02:30

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman

Bilâl-i Habeşî'nin çocukluğundan itibaren yaşadığı hayatı anlatan animasyon film, epik bir kahramanlık hikayesi. Bin yıl önce yaşayan küçük bir çocuk ile başlayan hikayede bu küçük çocuğun en büyük hayali dünyanın gelmiş..

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Terminal Orijinal Teaser 00:47

Terminal Orijinal Teaser

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser 00:29

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman 01:29

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman 02:06

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman

Kuzey Avrupa iki dünyaya bölünmüş durumdadır. Frizler, Saksonlar ve Danimarkalılar nehirlerin üzerinde yaşarken, Franklar nehrin alt kısmında yaşamaktadır. Onların artık tek amacı var; o da Romalıların bile başaramadığı ..

The Yellow Birds Orijinal Fragman 02:55

The Yellow Birds Orijinal Fragman

Kadrosunda Jennifer Aniston'ın yanı sıra Oscar adayı Toni Collette, Jason Patric, Tye Sheridan, Alden Ehrenreich ve Jack Huston gibi isimleri bulunduran film, Körfez Savaşı'nda omuz omuza savaşırken birbirlerini korumaya..

Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

White Boy Rick Orijinal Fragman 02:44

White Boy Rick Orijinal Fragman

White Boy Rick , 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan film Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu bir zamanı ele alıyor. 14 yaşındayken gizli bir muhbir olarak göreve başlayan Ric..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman 02:46

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman

16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'..

Boy Erased Orijinal Fragman 02:46

Boy Erased Orijinal Fragman

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm ..

Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Adrift Orijinal Fragman 02:50

Adrift Orijinal Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

BlacKkKlansman Orijinal Fragman 02:26

BlacKkKlansman Orijinal Fragman

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman 01:11

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman

Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Karşı Pencere, Şahane Misafir, İstanbul Kı..

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser 00:30

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

BEDAVA ORİJİNAL OYUN ALMA!! 02:54

BEDAVA ORİJİNAL OYUN ALMA!!

Arkadaşlar geri dönüyom sanırım :D https://discord.gg/nG7nzM29hZ..

  • Emrullah tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

The Sinner 2. Sezon Fragmanı 02:10

The Sinner 2. Sezon Fragmanı

The Sinner 2. Sezon Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Bu Yaz USA'da » The Sinner Çarşamba Günleri Saat 10pm USA Network'da » Oyuncular: Carrie Coon, Bill Pullman..

İlk Tanıştığımız Gece Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:58

İlk Tanıştığımız Gece Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde zamanda geriye giden Noah, Avery ile tanıştığı geceyi tekrar tekrar yaşar ve onu kendine aşık etmeye çalışır...

Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..