#Celal bi̇roj keça muxtar 2016 derhener ozan meci̇t müzik dinle

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Smaragdgrün - Zümrüt Yeşil Türkçe Dublaj İzle 1:52:09

Smaragdgrün - Zümrüt Yeşil Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu 02:58

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle 1:38:39

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle

İşinde oldukça profesyonel olan bir suikastçi yaptığı son işten sonra tüm kayıtları siler ve öldüğü düşünülür. Fakat bu adamın peşinde olan insanlar vardır bir kızı ona aşık etmek için yollarlar fakat bunu anlayan adam b..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Devasa - Colossal Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:23

Devasa - Colossal Türkçe Dublaj Hd İzle

Gloria normal bir kadının yaşadığı bir hayatı yaşarken birden bire tüm hayatını etkileyecek olaylarla karşı karşıya kalır çalıştığı işten çıkar sevgilisiyle ayrılır ve onunla kaldığı evden sevgilisi tarafından kovulur. B..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY 04:35

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY

Bahçada yeşil çınar Boyu boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Nanay nanay nanay da... Nanay nanay esmer yarimsen nanay Nanay nanay kendi malımsan nanay Bahçalarda gül vari Var git ellerin yari ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Tunç - Tut Elimden 04:30

Murat Tunç - Tut Elimden

Söz & Müzik: Murat Tunç Yönetmen: Emirhan Erol Aranjör: Murat Tunç Mix-Mastering: Mert Ağırlar Tommaister : Cihan Aslan Klarnet: Aykut Sütoğlu Bağlama: Gökhan Kantos Y.Yönetmen: Gürkan Güney Producer: Celal Başeğmez..

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Eski Moda - Kırmızı Şarap 04:15

Eski Moda - Kırmızı Şarap

Söz & Müzik: İsmail Bahadır Özmen Düzenleme: Raşit Pekmezci Yönetmen: Klarnet:Göksun Çavdar Bas Gitar: Celal Özkan Kurt Davul: Erdem Parlakçakıl Kırmızı Şarap şarkı sözleri ile BÜTÜN SEVENLER GİBİ BEN DE SEVMEK İSTE..

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak 03:09

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak

'' Seni Öptüğüm Sokak '' tüm dijital platformlarda! Söz, Müzik : Tuğçe Kandemir, Eypio Aranje : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Keyboard : Tolga ERZURUMLU Gitarlar : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Ud & Cümbüş & Bağlama :..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..

#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

Tuğçe Kandemir - El Âlem 02:51

Tuğçe Kandemir - El Âlem

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Celal Canik, Soner Karakuş Hâlimi bi görseler acır içleri Kan gözlerim iç çekecekler Susmayın, söyleyin kime gittiğini Benden önce öğrenece..

Ekin Uzunlar - Hediye 04:31

Ekin Uzunlar - Hediye

Söz: Tuncay Taşkın Müzik: Matthaios Tsahouridis Aranje: Ömer Uçar Yönetmen: Soner Karakuş & Celal Canik Mix: Mesut Uçar Mastering: Emre Kiral Kemençe: Ekin Uzunlar Akustik Gitar & Elektro Gitar: Gürkan Karaman & Serhan B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.532 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Varmış Bir Yokmuş 2.Bölüm 33:32

Bir Varmış Bir Yokmuş 2.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Celal İnce'nin çalışmaları, İlham Gencer ile Ayten Alpman'ın birlikte açtıkları Çatı Kulübü , Fecri Ebcioğlu'nun yabancı şarkılara Türkçe sözler yazarak başlattığ..

İdris Koçoğlu - İstemem 04:45

İdris Koçoğlu - İstemem

İdris Koçoğlu - İstemem Dinle ,Söz & Müzik: İdris Koçoğlu Düzenleme: Umut Atakan Özşenol Yönetmen: Tolga Van, Ozan Gülümser..

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haluk BB - Sende Yoksa 03:11

Haluk BB - Sende Yoksa

Haluk BB - Sende Yoksa Dinle Söz & Müzik: Haluk BB Düzenleme: Haluk BB, Alper Anık Yönetmen: Ozan Altun Sende Yoksa şarkı sözleri ile Sende yoksa kimsede yok Maalesef bu böyle hiç değişmiyor Sorsan hepsi orda ama ul..

Haluk BB - İblis 04:07

Haluk BB - İblis

Haluk BB - İblis Dinle İblis şarkı sözleri ile Genişler zaman sıcaktan, Günler geçmek bilmez Toparlamaya çalıştıkça, Şişeler yolunu keser Sırtında kocaman bir iblis; Biraz ağır ehli keyif Kurtulmaya çabaladıkça, Kanı..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi 01:09

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, 4 aydır herkesten sakladığı oğlunun yüzünü nihayet gösterdi. Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleştikten son..

Yavuz Seçkin'den Hakkı Bulut Tiplemesi 00:10

Yavuz Seçkin'den Hakkı Bulut Tiplemesi

28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, Yavuz'un Minibüsü adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başlayan başarılı taklitleri ile adından söz ettiren Yavuz Seçkin, şimdi de İçerde dizisinin Celal Baba karakteri..

  • Cowboy tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kore Savaşı'ndan Yaşam Savaşına 01:25

Kore Savaşı'ndan Yaşam Savaşına

Çevresinde Koreli olarak nam salan ve Kore Savaşı'na katılan 82 yaşındaki Celal Bayrak, daha iyi bir geçim için 10 yıldır mendil satıyor. Beş çocuğundan 4'ünü çeşitli hastalıklar nedeniyle kaybeden, 3 ayda bir aldığı e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker, Türk organize suç örgüt lideri. 90'lı yıllarda Türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı. 1997 ve 1998 yıllarında çete kurmak suçlaması ile yargılandığı davalarda..