#Cemal güney sen müzik dinle

İz Bırakanlar 7.Bölüm 26:44

İz Bırakanlar 7.Bölüm

Semih Sergen’in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Cemal Nadir Güler’in sanat hayatı konu edilmektedir...

Sinyalciler Fragmanı 01:01

Sinyalciler Fragmanı

16 Haziran'da sinemalarda... Oyuncular: Ayhan Taş - Erdağ Yenel - Burak Satıbol - Tamer Karadağlı - Chloe Ortaç - Cemal Hünal - Mahmut Tuncer - Serdal Genç - Serkan Kuru - Ceren Kalpakarslan - Hüseyin Elmalıpınar..

Rüya 1.Tanıtım - Yakında 01:00

Rüya 1.Tanıtım - Yakında

“RÜYA” İMKANSIZ BİR AŞKIN HİKAYESİ! Show TV’nin beklenen yeni dizisi Rüya’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçü..

Rüya - Webe Özel Fragman 00:59

Rüya - Webe Özel Fragman

İlk tanıtımı büyük ses getiren, Show TV’nin günlerdir beklenen yeni dizisi Rüya’nın ikinci tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Fi..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli İbrâhim, Neyin Delisiydi? 03:19

Deli İbrâhim, Neyin Delisiydi?

Târihçi Cemal Kafadar, 'Deli' lâkaplı Sultan İbrâhim'i anlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celal İle Ceren-Büyük Gol Yedin 02:02

Celal İle Ceren-Büyük Gol Yedin

Berkay'ın Gece Eğlendiği Kızlarla Ve İçinde Celal'in De Bulunduğu Videoyu Çekip Facebook'ta Paylaştığını Gören Ceren'in Cemal'e Attığı Onlarca Küfürlü Mesajlar Komik Sahne İzle..

Benzersiz Fragman 02:39

Benzersiz Fragman

Benzersiz Fragman Yönetmen: İlker Sarı - Oyuncular: Cemal Hünal, Ekin Türkmen 15 Eylül 2017'de Sinemalarda..

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda) 01:46

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda)

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

PVC Kapıyı Sanat Eserine Dönüştüren Adam 01:45

PVC Kapıyı Sanat Eserine Dönüştüren Adam

Eski ve kullanılmayan eşyalardan yeni ürünler ortaya çıkaran Cemal Acar bu kez bir PVC kapıyı adeta sanat eserine çevirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bağırarak Röportaj Veren Adam 02:18

Bağırarak Röportaj Veren Adam

Ordu'da uydudan yayın yapan bir televizyonun ekibine bağırarak röportaj veren Cemal Akbaş'ın görüntüleri, sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reha Muhtar Babasını Tanık Olarak Getirdi Velayet Davasında Yeni Duruşma Yapıldı 04:38

Reha Muhtar Babasını Tanık Olarak Getirdi Velayet Davasında Yeni Duruş

Velayet davasının önceki günkü duruşmasında Reha Muhtar'ın babası tanık olarak dinlendi. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En Hızlı Şekilde Takip Ed..

  • BETA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Kuyusu 2015 Full Hd İzle 1:18:53

Cin Kuyusu 2015 Full Hd İzle

Konusu : Cinlerin intikamından Allah'a sığının diyen korku filmi Cin Kuyusu'nun yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Toktamışoğlu üstleniyor. Filmin başrollerinde Sinem Sarızayim, Zeynep Buse Kale, Beril Özgür, Cemal..

İşte Sosyal Medyayı Sallayan İttifak Konuşması 02:29

İşte Sosyal Medyayı Sallayan İttifak Konuşması

MHP Ordu milletvekili adayı Cemal Enginyurt'un AK Parti'yle neden ittifak yaptıklarını anlattığı konuşma sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları 00:33

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

DABBE 6 English Trailer 03:05

DABBE 6 English Trailer

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi 05:02

Katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi

Muğla’da öldürüldükten sonra cesedi bir varile konulan ve ardından üzerine beton dökülen Pınar Gültekin’in katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi. Gültekin'in, katil zanlısı Cemal Metin Avcı'yı 16 Temmuz tarihinde..

Pınar Gültekin cinayetinde ikinci tutuklama! 01:18

Pınar Gültekin cinayetinde ikinci tutuklama!

Muğla’da Pınar Gültekin’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada bir kişi daha tutuklandı. Daha önce tutuklanan Metin Cemal Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı da ‘delil karartmak’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Masanın Ayağı HDP İddiasına Enginyurt Yanıt Verdi Masanın Altında Ne İşiniz Var Kedi Misiniz 08:09

Masanın Ayağı HDP İddiasına Enginyurt Yanıt Verdi Masanın Altında Ne İ

Masanın ayağı HDP iddiasına Enginyurt yanıt verdi: Masanın altında ne işiniz var, kedi misiniz? Tuba Emlek'in sunduğu Mercek'in bu haftaki konukları; Eski LDP Genel Başkanı Cem Toker, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımc..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle 1:44:43

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle

Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikn..

  • PengoTV tarafından
  • 7.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..