#Cemal güney cam kırıkları dinle

Balığa Çıkan Gençlerin Beyaz Köpekbalığı İle Karşılaşması 01:32

Balığa Çıkan Gençlerin Beyaz Köpekbalığı İle Karşılaşması

Güney Avustralya'nın Port MacDonnell sahilinin 1 kilometre uzağında balık tutan gençlerin karşılaştığı beyaz köpekbalığı kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakıcı Dehşeti Gizli Kameraya Yakalandı! 00:39

Bakıcı Dehşeti Gizli Kameraya Yakalandı!

Güney Afrika'da yaşanan bakıcı dehşeti, evdeki gizli kameraya yansıdı...

Dans Eden Bukelamun 01:33

Dans Eden Bukelamun

Güney Carolina'dan yaşayan 24 yaşındaki Gabe Shuler'in beslediği bukelamun Yaprak Dansı olarak bilinen yaprakların esintideki hareketlerini taklit etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Aydır Görmediği Nişanlısı Evlilik Teklifiyle Karşısına Çıktı! 03:05

6 Aydır Görmediği Nişanlısı Evlilik Teklifiyle Karşısına Çıktı!

Yaklaşık 6 aydır görmediği, Güney Amerika'da sandığı nişanlısı birden karşısına çıkıp evlilik teklifi yapınca büyük şok yaşayan genç kızın o anları kameralara yansıdı...

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir 01:16

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir

Başbakan Binali Yıldırım, 'AK Parti Mamak 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Yarın Irak'ta yapılacak referanduma ilişkin Türkiye'nin güney hudutlarında herhangi bir statü değişikliği, herhangi bir yeni oluşum Türkiye ..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Pirana Dolu Nehire Atlamak 00:41

Pirana Dolu Nehire Atlamak

Güney Amerika'dan gelen entresan görüntüde adam piranaların uçuştuğu nehire atlıyor.Atlarken neyin kafasında atladı acaba..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek 02:02

Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek

Günümüzde yaygın olarak kullanılan dünya haritasının bize verdiği mesajlar nelerdir? Neden Güney Amerika, Meksika gibi ülkeler olduğundan küçük görünürken Rusya Afrika'dan büyük görünür?..

Orta Sahadan Kaleciyi Böyle Avladı! 00:26

Orta Sahadan Kaleciyi Böyle Avladı!

Güney Kıbrıs liginde, Paphos ve Ermis takımları arasında oynanan karşılaşmada yaklaşık 55 metreden şık bir gol atıldı. Maçın 11. dakikasında Ermis formalı Giorgos Georgiadis orta saha çizgisinin yakınlarından Paphos takı..

Dünyanın En Uzun Dili Olan Köpeği 01:53

Dünyanın En Uzun Dili Olan Köpeği

ABD'nin Güney Dakota eyaletindeki Sioux Falls kentinde yaşayan St. Bernard cinsi 8 yaşındaki köpek 18.58 santimetre uzunluğundaki diliyle, dünyanın en uzun dilli köpeği rekorunu kırmış...

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Kaplumbağanın Kepçeyle Taşınması 00:24

Dev Kaplumbağanın Kepçeyle Taşınması

İspanya'daki Calella sahilinde kumda görülen 700 kilo dev bir kaplumbağa bulundu. Bilim adamları, ''bu tür genellikle Güney Amerika'nın tropik sularını tercih eder Akdeniz'e doğru bir kaplumbağa görmek şaşırttı'' dedi . ..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Gelinciğin Yılanı Avlaması 01:18

Gelinciğin Yılanı Avlaması

35 yaşındaki Delia Bronkhorst Güney Afrikada bulunan Kruger National Park'ta safari yaparken gelinciğin yılanı avlama anlarını böyle kayda almış. Gelincik Yılanı avlayabilmek için çok uğraşmış ve sonunda amacına ulaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Messi Soyunma Odasında Coştu 01:53

Messi Soyunma Odasında Coştu

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri son hafta karşılaşmasında Ekvador'a konuk olan Arjantin, Messi'nin golleriyle Rusya'ya gitme hakkını kazandı. Yaşanan soyunma odasında yaşanan coşku kameraya böyle yansıdı...

Arabanın Tekerini Patlatan Aslan 01:45

Arabanın Tekerini Patlatan Aslan

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkında safari yapan bir grubun aracı meraklı bir aslan tarafından saldırıya uğramış ve aracın tekeri patlamış...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Sevimli Maymunun Hamburger Yeme Çabası 00:47

Sevimli Maymunun Hamburger Yeme Çabası

Güney Afrika'da bulunan İSimangaliso milli parkında arabanın içinde bulunan hamburgeri almaya çalışan sevimli maymunun denemeleri hüsranla bitmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sparta Tekmesiyle Arkadaşını Uçaktan Attı 00:20

Sparta Tekmesiyle Arkadaşını Uçaktan Attı

ABD'nin güney dakota eyaletinde yaşayan adrenalin tutkunu genç dustin polsen uçaktan atlamaktan korkan arkadaşını bir tekmeyle boşluğa savurmuş. Arkadaşının arkasından atlayan dustin arkadaşlarıyla sağ salim yere inmeyi ..

  • JET TV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giresun Toz Bulutu Altında 00:20

Giresun Toz Bulutu Altında

Suriye'den gelerek Türkiye'nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer alan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, gör..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onlarca Hipopotamın Saldırısından Kurtulan Timsah 01:10

Onlarca Hipopotamın Saldırısından Kurtulan Timsah

Güney Afrika'da bir ulusal park olan Kruger Parkı'nda kaydedilen görüntülerde timsahın hipopotamların saldırısına uğradığı görülüyor. Bu saldırıdan sıyrılmayı başaran timsahın görüntüleri sosyal medyada izleneme rekorlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soyguna Uğrayan Kamyoncu Hırsızın Üzerinden Geçti 00:26

Soyguna Uğrayan Kamyoncu Hırsızın Üzerinden Geçti

Benzinlikte kamyona dadanan hırsızlar, şoförün gelmesiyle kaçmaya başlıyor. Direksiyona geçen şoförün hırsızların üzerine sürüp bir tanesinin üzerinden geçmesi güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..