#Cemal kaya yeter müzik dinle

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Müslüm Gürses - Can Yar 04:08

Müslüm Gürses - Can Yar

CAN YAR (MÜSLÜM GÜRSES) Yanaram aşkına can yar Bene sen naz eylesende Bu nazı sen mene can yar Ne kadar az eylesende Bala görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Evler..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ed Sheeran ''Shape of You'' Parodi 03:41

Ed Sheeran ''Shape of You'' Parodi

Ben Enes Batur , Ed sheeran dan shape of you parody yaptık , Kaya Giray , Baturay , Mervan , Oğuz 'la parodi şarkı yaptık , güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 4.474 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahça Duvarından Aştım  02:43

Bahça Duvarından Aştım

Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdiğim helalleştim Yanıyorum yanıyorum Yanıyorum hele Mahi oldum gonca güle Acem şalı ince bele Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Bari naz eyleme bana Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor 03:34

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor

Hesabıma Yazıyor; Gün batınca zor gelir Karanlık daha beter Yoluma bir ışık yaksan Ya da gelsen o bana yeter Soru sorsam kim bilir? Bu günler nasıl geçer? Sonuma yakınım artık Belki derdim böyle biter Yanıyorum yine a..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Yasin Obuz’un , Goed Music etiketiyle yayınlanan ÂLÂ isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan GügercinnAranje: Denizkan BoznMix-Mastering: Buğra KuntnYönetmen..

  • GÜL tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Servet Kocakaya - Acılara Tutunmak 04:12

Servet Kocakaya - Acılara Tutunmak

Söz: Hasan Hüseyin Korkmazgil Müzik: Ahmet Kaya..

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video) 02:34

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Aranje: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mustafa Özen Görüntü Yönetmeni: Mustafa Özen Klip Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykir..

Aysel Işık & Kadir Taştan - Seni Seviyorum Adam 04:53

Aysel Işık & Kadir Taştan - Seni Seviyorum Adam

Söz: Aysel Çilesiz Müzik: Erkan Kaya Yönetmen: Recep Yenigün..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Söz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan Gügercin Aranje: Denizkan Boz Mix-Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ömer Berkli -Olcay Kaya- İskender Cem Demirtaş Prodüksiyon : Yiğit Uzunefe D.o.p : Ömer Berkli -Furkan Düz..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Eypio - Dardayım 04:40

Eypio - Dardayım

Elektro saz : Cemil Türkocağı Akustik gitar : Tuğberk Işık Yönetmen : Burak Tuna Yapım: 24Fps Creative Agency Eser : Dardayım Söz : Erhan Bozkurt, Nihat Behramoğlu Müzik : Ahmet Kaya Dardayım yalanım yok Baskın yedim ..

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..