#Cemal kaya yeter müzik dinle

Emir Can İğrek - Akşamcı (Official Video) 02:52

Emir Can İğrek - Akşamcı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mali Ergin Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Dop: Onur Cabi Reji Asistanı: Şevval Karadavut Prodüksiyon Amiri: Mustafa Aksoy Prodüksiyon As..

Emir Can İğrek - Tenha (Audio) 03:20

Emir Can İğrek - Tenha (Audio)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Alperen Gün Mix&Mastering: Emre Kaya Tenha şarkı sözleriyle; Tüm sürü göç etmiş de Tek başına kalmış kuş gibi kalsan da Yatağın yok, sıcağın yok, kucağın yok Kabul et anayasan bu..

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor 03:21

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor

Klipte bana eşlik eden Zeynep Demirhan'a çok teşekkürler. Söz&Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Ud: Altuğ Öncü Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yöne..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

Mübin Dünen - Ha Gulazer 03:37

Mübin Dünen - Ha Gulazer

Söz-Müzik: Anonim Vokal, Akustik Gitar: Mübin Dünen Keman: Özlem Kaya Saksafon: Serhat Talay Bas Gitar: Olcay Bozkurt Ritimler: İsmet Kızıl Ha Gulazer şarkı sözleri ile Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulaz..

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim 02:43

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim

Söz/müzik : Semicenk Düzenleme : ilkan Günüç & Semicenk Mix/Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Işık Şefi : Onur Ercan Prodüksiyon : Murat Can Geçer Yönetmen asistan : Serhan ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç-Gündüz 00:48

Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç-Günd

Bu adam için artık gece yada gündüz fark etmiyor. Atlanacak bir havuz ve çatı olsun yeter. Gündüz atlayışını izleyebilirsiniz..

  • Cowboy tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç -Gece 01:11

Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç -Gec

Bu adam için artık gece yada gündüz fark etmiyor. Atlanacak bir havuz ve çatı olsun yeter. 8booth, iki farklı atlayış için bu sefer de Meksikayı tercih etti...

  • Cowboy tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2 dakika da Migren Tedavisi :) :)  Afrika da Migren Tedavisi :D :D 02:00

2 dakika da Migren Tedavisi :) :) Afrika da Migren Tedavisi :D :D

ŞİMDİ MODA ALTERNATİF TIP.MİGREN VEYA BAŞ AĞRISI ÇEKENLER. AFRİKA USULU ÜCRETSİZ TEDAVİ ETMEYE HAZIRIM.SİZ YETER Kİ KAFAYI TRAŞLAYIN...! ( mutlaka izleyin gülmekten kopacaksınız ) :) :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Vücudunun Ağırlık Merkezi Kalçasından Aşağıda Olan Kadın 00:56

Vücudunun Ağırlık Merkezi Kalçasından Aşağıda Olan Kadın

O nasıl bir popiş ve bacaktır arkadaşlar gözlerimden kan aktı resmen. ''Belim ince olsun yeter ya'' diyen bacılarım bir bakar mısınız buraya? Etiketler:..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salıncağın Gazabına Uğrayan Genç 00:25

Salıncağın Gazabına Uğrayan Genç

Arkadaşları tarafından hunharca sallanırken, salıncağın ''yeter be defol git!'' demesi ile savrulan genci izliyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Milledi Gancaloz Eddeez Dinime İmanıma.. 02:40

Milledi Gancaloz Eddeez Dinime İmanıma..

İbrahim Kızıla isyan eden Gaziantepspor taraftarı. Milledi gancaloz eddeez dinime imanıma.. Gedin artı yeter.!!..

Yanına Yaklaşan Kadının Aklını Alan Bizon 00:26

Yanına Yaklaşan Kadının Aklını Alan Bizon

Bizonlar yada hörgüçlü yaban öküzleri. En ilginç sığırlardandır. Diğer sığırlardan ayrılan en önemli özellikleri yeleleridir. Bizonlar için bu kadar bilgi yeter ve siz siz olun bir bizon gördüğünüzde yanına bu kadın kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..

İrem Derici 32 Bedene Düşünce Sevgilisi Lider Şahin'den Uyarı Geldi 03:56

İrem Derici 32 Bedene Düşünce Sevgilisi Lider Şahin'den Uyarı Geldi

Son günlerde verdiği aşırı kilolar yüzünden gündemden düşmeyen İrem Derici o kadar zayıfladıki modacısı bile artık yeter kıyafet ayarlamakta zorlanıyorum diye sitem etti.En son uyarıda sevgilisinden geldi...

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Namaz Kılamıyorum Diyorsan Akıl Almaz Çözüm - Mehmet Yıldız 20:33

Namaz Kılamıyorum Diyorsan Akıl Almaz Çözüm - Mehmet Yıldız

Namaz kılmakta zorlanıyor musun ? Namaz farz mıdır ? Günde 5 vakit Namaz çok değil mi ? Artık yeter düzenli olarak Namaz kılmak istiyorum diyorsan bu videoyu mutlaka izle.....