#Cemocan sen gidersen müzik dinle

Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Kaçış Oyunu Nedir 02:59

Kaçış Oyunu Nedir

Kaçış Oyunu Nedir? Hiç kaçış oyunu oynadınız mı? Oynamadıysanız toplayın tüm arkadaşlarınızı hemen kendinize bir kaçış oyunu planlayın. İnanın bu kaçış oyunlarının yapıldığı mekanlar hem korku dolu hem eğlenceli hem de ..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Sexting Nedir 04:09

Sexting Nedir

Seksting, kısaca erotik mesajlaşma demek. Nasıl yani deme, anladın sen! Yazıyla, fotoğrafla, erotizm kokan mesajların karşılıklı olarak gidip gelmesi, sexting işte. Ama dikkat et, erotik mesaj gönderme demiyoruz, eroti..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Neden Uyuruz 02:39

Neden Uyuruz

Uyumak, uyumamak ya da uyuyamamak! Neden'de bu hafta neden uyuduğumuzu sorguluyoruz. Yoksa neden uyandığımızı mı demeliydik? Bedenimizin de ruhumuzun da yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerin en başlarında gelecek olan u..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Cecli'den Görülmemiş Ayar 00:25

Mustafa Cecli'den Görülmemiş Ayar

Mustafa Ceceli, takipçisinin yorumuna Sıkıntı mı var koçum diyerek tepki gösterdi. Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden takipçileriyle tartışma olaylarına bir yenisi eklendi. Şarkıcı İrem Derici’nin kişisel Instagram ..

  • BETA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu 02:42

Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu

Bu videomuzda, Türk YouTuber'ların en çok izlenen 10 videosunu listeledik. İyi seyirler. 10. Reynmen ft. Veysel Zaloğlu - Voyovoy (20 milyon) 9. Emre Özkan - Amcalara Esir Olduk - Yine Gaz Bitti 2 (22 milyon) 8. Kaya Gi..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu 06:07

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin gündemi hakkında açıklamalar yapan Fatih Ürek, magazin yorumcusu sanatçıları sert dille eleştirdi. Sanatçıların, magazin yorumcusu o..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı 10:48

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı

Ünlü şarkıcı, yeni albümünün ilk klibini “Sen Elimden Tut” şarkısı için çekti. Point Hotel’in helikopter pistinde çekilen klipte Ferhat Göçer okçu oldu, ok attı. Klip çekimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtla..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..