#Cenaze aracından yola düşen cenaze

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı 07:08

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı

eşiktaş'ta lüks bir otel odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker için Kalekapısı Tuzla Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..

Başbakan Yıldırım Öğretmeninin Cenazesine Katıldı 02:24

Başbakan Yıldırım Öğretmeninin Cenazesine Katıldı

Başbakan Binali Yıldırım, ilkokul öğretmeni Galip Kumbar'ın (82) cenaze namazına katıldı.Pendik Sahil Camisi'nde ikindi namazı sonrası kılınan cenazeye katılan Yıldırım, burada Kumbar'ın ailesine ve yakınlarına taziyede ..

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak yaşamını yitirdi! 01:01

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak ya

Amasya’da, oyuncağını almak isterken üzerine düşen baza kapağının altında kalıp, ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bahar Karadayı (7), son yolculuğa uğurlandı. Bahar için Şeyhcui Camisi’nde cenaz..

Söz | 39.Bölüm 2:15:57

Söz | 39.Bölüm

Söz’ün 39. Bölümünde;nBahar’ın kararı onları geri dönülmez bir yola sokuyor... nnHafız (Mustafa Yıldıran) komutasındaki Tim, Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalarken, ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş 00:54

Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş

Rize'de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanarak aç kalan tilki Ovit Dağı geçidinde bulunan yola inmiş. O esnada aracıyla yoldan geçmekte olan bir esnaf abimiz aracından inerek tilkiye b..

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalben - Yol 03:31

Kalben - Yol

Geceden düştüm yola Vardım bir garip hana Ne ana var ne de baba Sırtımda bir hançer Elimde bir yara Kalbim kana kana düştüm Yola bak dedi yola Benzemez o iki kola Kavuşsa da kavuşmasa da Akar ince ince Akar ince ince ..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı kamerada 00:44

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı ka

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalyeyle yokuş aşağı inerken kontrolü kaybeden yaşlı adamı, Berkay Atış kurtardı. Durumu fark edip yola fırlayan Atış, yaşlı adamı durdururken, o anlar güvenlik kamerasına yansıd..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzaydan atlayan adam yeni Şok görüntüleri 3D Format 06:47

Uzaydan atlayan adam yeni Şok görüntüleri 3D Format

Uzaydan atlayan adam yeni görüntüleri, uzay boşluğundan düşen adam, 39 bin metreden 1600 km hızla dünyaya düşen adamın yeni görüntülerini sizler için araştırıp bulduk. Ve Görüntüleri 3D İzleye Bilmeniz İçin 3D formata Dö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölen Eski Sevgilisi Olunca 00:10

Ölen Eski Sevgilisi Olunca

Madem hakkını helal etmeyeceksin neden cenaze namazına kadar gidiyorsun arkadaş...

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölü Yıkama Dersi 04:21

Ölü Yıkama Dersi

Cenaze yıkama dersi.Derste Öğrencilere Cenaze nin nasıl yıkanacağı gösteriliyor. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce