#Cenaze aracından yola düşen cenaze

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:25

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu..

  • ANKA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı 02:40

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze namazında bir de konuşma yaptı. Servet Soylu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar 00:37

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar

Meksika'da bir helikopter kazasında hayatını kaybeden adam için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeyi gömmek için yola çıkan ekip tabutun kapağının açılmasıyla büyük şok yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Yaşlı Kadına Yardım Ederken Kaş Yapayım Derken Göz Çıkarmak Deyiminin Dibine Vuran Adam 02:05

Yaşlı Kadına Yardım Ederken Kaş Yapayım Derken Göz Çıkarmak Deyiminin

Karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadına yardım etmek için aracından inen adamın kötü sonuçlanan hareketi.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Ilk Drone Atlayışı Gerçekleştirildi 01:39

Dünyanın Ilk Drone Atlayışı Gerçekleştirildi

Letonyalı paraşütçü İngus Augskalnus, 330 metre yüksekliğe çıkan insansız hava aracından (İHA) atlayarak bir ilke imza attı. Atlayış, Letonya'nın Amat bölgesinde gerçekleşti. Aygskalnus, telekomünikasyon kulesine yaklaşa..

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Arabasını Transformers’a Çeviren Heykeltıraş 00:43

Arabasını Transformers’a Çeviren Heykeltıraş

Ukrayna’nın Odessa kentinde yaşayan heykeltıraş Alexander Milov, Sovyet döneminin efsane arabası olarak bilinen iki Zaporojets aracından transformer yaptı. Ukrobot adı verilen robotun ağırlığı yaklaşık 1 ton, yüksekliği ..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması 02:23

İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında 25 yıl itfaiye personeli olarak çalışan Hüseyin Akkaya, son nöbetinde üzerine su sıkılarak emekliye uğurlandı. Alınan bilgiye göre, meslek hayatı boyunca sayısız..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyumcu Aracını Durdurarak 10 Kilo Altın Çaldılar 02:17

Kuyumcu Aracını Durdurarak 10 Kilo Altın Çaldılar

Silivri'de, kar maskeli soyguncular bir kuyumcu aracını silahla ateş açarak durdurdu. Soyguncular, kuyumcu aracından 10 kilo altını alarak kayıplara karıştı...

Firari Boğanın Polisi Çiftelemesi 00:30

Firari Boğanın Polisi Çiftelemesi

Kırgızistan’da kaçan boğayı yakalamak o kadar da kolay olmadı. Trafikte ilerleyen boğa bir süre durdu ve sakinleşti. Boğayı kıstırmaya çalışan görevli ise aracından inerek harekete geçti. Sakinleşen boğaya yaklaşan görev..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Streç Filmle Taksiciyi Dövdü 02:00

Streç Filmle Taksiciyi Dövdü

İstanbul'da minibüsle taksinin çarpışmasından sonra gözü dönen minibüs şoförü, aracından aldığı streç filmle taksiciye saldırdı...

Korna Çalan Motorcuya Silah Çekti 01:01

Korna Çalan Motorcuya Silah Çekti

Trafikte kendisine korna çalan motorcuya sinirlenen adam aracından inerek silah çekti. Motosiklet sürücüsünün kaskına silahıyla vuran adam kask kamerası tarafından kaydedilirken kavga daha fazla büyümeden sona erdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Hırsıza Dersini Böyle Verdi 00:18

Hırsıza Dersini Böyle Verdi

Amerika'da hamile bir kadın, aracından çantasını çalıp kaçan adamı takip etti ve hırsıza arkasından çarptı. O anlar cep telefonu kamerasıyla böyle görüntülendi...

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Dondurucu Soğukta Sokakta Yaşayan Adama Montunu Veren Kadın 00:59

Dondurucu Soğukta Sokakta Yaşayan Adama Montunu Veren Kadın

Dünya dönüyorsa iyi insanların hatırına dönüyor! Soğuk kış gününde sokakta yaşamak zorunda kalan bir adam için aracından inerek ona montunu veren kadından ayakta alkışlanacak bir hareket...

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbrıs Yolculuğu Öncesi Mehmet Ali Erbil'den Esprili Tepki 01:26

Kıbrıs Yolculuğu Öncesi Mehmet Ali Erbil'den Esprili Tepki

Mehmet Ali Erbil Kıbrıs yolculuğu öncesi havalimanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Mehmet Ali Erbil, havalimanında Kıbrıs yolculuğu öncesi görüntülendi. Aracından inişi sırasında Rize’li olduğu öğrenilen bir taksi..

  • BETA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşına Selektör Yapan Sürücüyü Yanlış Anlayınca Ezmeye Çalışan Tır Şoförü 00:44

Arkadaşına Selektör Yapan Sürücüyü Yanlış Anlayınca Ezmeye Çalışan Tır

Konya'da gerçekleşen olayda, selektör yapan bir sürücü ile tartıştığı iddia edilen Tır sürücüsü iki otomobile çarptıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Basında yer alan bilgilere göre, bir arkadaşına selektör yapan şoförle tar..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Şoförüne Kamçı İle Saldıran Servis Şoförü 00:21

Otobüs Şoförüne Kamçı İle Saldıran Servis Şoförü

İzmir'de, Eshot şoförü ile bir servis şoförü arasında çıkan yol verme kavgasında servis şoförünün aracından aldığı kamçı ile otobüs şoförüne saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolu Kapatan Dev Yılan 00:32

Yolu Kapatan Dev Yılan

Güney Afrika'daki kırsal Limpopo bölgesinde aracıyla ilerleyen Witwatersrand Üniversitesi'nde çalışan 50 yaşındaki Cameron Watt gördüğü uzun siyah şekli, ilk önce bir trafik işareti olarak algılamış. Aracından inen adam ..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce