#Cenaze aracından yola düşen cenaze

Yanlış Yere Park Edilen Aracın Şoförüne Kızıp Silecekleri Kıran Adam 01:22

Yanlış Yere Park Edilen Aracın Şoförüne Kızıp Silecekleri Kıran Adam

İstanbul'da bir AVM'nin otoparkında yanlış yere park eden bir araç yüzünden olduğu yerden güçlükle çıkan sürücü sinirlerine hakim olamadı. Aracından inen sürücü yanlış yerde park edilen aracın sileceklerini kırarken o an..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araçtan inmeden Paraları Çalan Hırsız 00:23

Araçtan inmeden Paraları Çalan Hırsız

Arabaya servis yapan kasiyer bir anlık dalgınlıkla camı açık bırakınca fırsatı yakalayan hırsız aracından inmeden tüm kasayı boşaltmış...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seyir Halindeki Tır'ın Sileceğine Dolanan Yılan 00:27

Seyir Halindeki Tır'ın Sileceğine Dolanan Yılan

Karabük’te, seyir halindeki TIR’ın sileceğine dolanan yılanı gören sürücü şok yaşadı. Sürücünün selektör yapıp durdurduğu polis aracından inen polis yılanı silecekten alıp yol kenarına attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksicinin Neden Yol Verdin Kavgası 01:10

Taksicinin Neden Yol Verdin Kavgası

Yolda giderken yan yoldaki araçlara yol veren bir vatandaşın önünü ters şeride girerek kesen ve trafiğin içerisinde taksisini durdurarak aracından inip terör estiren klasik bir taksiciyi izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Verme Kavgasında Mutlu Son 01:45

Yol Verme Kavgasında Mutlu Son

rafikte yol verme kavgasında aracından pompalı tüfek çıkarıp saldıran gelişmemişin kendini vurmasına şahit oluyoruz. fazla atar göte batar, trafikte sakin olmakta fayda vardır...

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu 00:27

Bu Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri'nin Mississippi eyaletinden. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki tümseğe çarparak havalandı. Metrelerce uçan araç ardındansa akaryakıt istasyonuna girdi. Burnu bile kanamaya..

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar 01:19

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar

KKTC'yi ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında büyük bir çoşkuyla karşılandı. Dün özel uçak saat 19.15'te Lefkoşa'ya gelen Erdoğan, havalimanından ayrılışında makam aracından inerek kendisini bekleyen vatandaşl..

Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu 02:03

Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın güzergahında meydana gelen kazayı görünce konvoyu durdurarak yetkililerden bilgi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın bir programdan başka bir pr..

Direksiyonu Bırakıp Dans Eden Şişman Abla 00:32

Direksiyonu Bırakıp Dans Eden Şişman Abla

Aşırı mutlu bir gününde olan şişman ablamız bunu seyir halindeki aracından çıkarak ve dans ederek kutlamak istiyor. Ancak arabadan inmesi kolay olan ablamızın tekrar geriye binmesi pek kolay olmamışa benziyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trafikte Sıkılan Sürücünün Asfaltta Yoga Yapması 00:21

Trafikte Sıkılan Sürücünün Asfaltta Yoga Yapması

Trafikte aracıyla ilerleyen sürücü trafik sıkıştığı anda aracından inmiş ve yoga yapmış. Adamcağız durumu bu şekilde değerlendirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Geri hareket eden araç kahvehaneye girdi 02:02

Geri hareket eden araç kahvehaneye girdi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sürücüsünün aracından indikten birkaç saniye sonra geri hareket eden araç, bir kahvehaneye girdi. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi...

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu 00:38

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu

Kargo teslimatı için aracından inen kargocu üzerine gelen sinirli hindileri görünce elindeki kutuları bırakıp aracına geri binmiş. Teslimat bugünlük iptal olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

İstanbul’da insanlık örneği kamerada- Kağıthane polisi 10 bin doları sahibine teslim etti 05:59

İstanbul’da insanlık örneği kamerada- Kağıthane polisi 10 bin doları s

Kağıthane'de işlek bir cadde üzerinde aracından inen adam cebinden yere deste halindeki 10 bin dolar düşürüp uzaklaştı...

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bize meydan okumaya kalkma, biz kendimizi bu yola adamışız...

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Dünya Güzellerim 1.Tanıtım  Yakında Show TVde Başlıyor! 01:01

Dünya Güzellerim 1.Tanıtım Yakında Show TVde Başlıyor!

İddialı bir ekip çalışmasıyla hazırlanan ve yaz sezonunda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için bir araya gelen; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Er..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü 02:10

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü

2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde İstanbul’da bazı öğrenciler valiliğin uyarılarına ve alınan önlemlere hava aydınlanmadan yollara düştü. Hava aydınlanmadan yola çıkan ilkokul öğrencisi Çetin Erbiç, Karanlıkta yol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk 06:00

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk

Navigasyon uygulamaları olmadan önce nasıl buluyorduk yolumuzu. Şimdi navigasyon uygulaması olmadan bir yere gidemem gibi geliyor. Hatırlıyorum ama uygulamalar olmadan önce neler yapıldığını. Bir yola çıkış hazırlığı yap..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu 04:17

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu

E-5 Küçükçekmece mevkiinde tır önündeki arabaya çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası önce bariyerlere ardından önündeki araca çarpan tır yola devrildi. Yola devrilen tır nedeniyle yol kapanırken biri ağır 3 kişi..