#Cenaze aracından yola düşen cenaze

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Yolculuk Nedir 02:24

Yolculuk Nedir

Yolculuk, sefer, gezi, seyahat. Tabi bunun geniş manaları da var, hayat bir yolculuktur mesela. Ya da düşüncelere dalmak da bir yolculuktur. Her ne manada olursa olsun, yolculuk, eğlenceli, keyifli bir o kadar da heyecan..

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personeli 00:25

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personel

Çanakkale Belediyesi'nin Twitter hesabından paylaşılan videoda, bir belediye personeli dikkati sayesinde yola koşan bir çocuğun ezilmesini engelledi. Çocuğun yola koştuğu sırada hızla gelen otobüsü fark eden belediye per..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Hüdayda (Fidayda) - Sümer Ezgü  Oyun Havası 04:34

Hüdayda (Fidayda) - Sümer Ezgü Oyun Havası

Aman bulguru kaynatırlar Haydi bulguru kaynatırlar Yaylada yayladırlar Aman serinde yayladırlar Aman bizde adet böyledir Haydi bizde adet böyledir Güzeli oynadırlar Aman çirkini söyledirler Fidayda da Ankara'lı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Gökhan Özen - İki Kişi 03:45

Gökhan Özen - İki Kişi

Söz & Müzik: Gökhan Özen Düzenleme: Gökhan Özen Yönetmen: Gökhan Özen İKİ KİŞİ Sarılarak bitmedi senle en son kavgamız Anladım ki ayrı dünyalara mensup insanlarız Konuşulan cümleler baştan sona tutarsız Hadi sen de kalk..

Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd 1:31:19

Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd

Ölüm Ormanı izle – Backcountry Türkçe Dublaj Ölüm Ormanı izle, Ölüm Ormanı full izle, Ölüm Ormanı türkçe dublaj izle, Ölüm Ormanı hd izle, Evli bir çift olan Jenn ve Alex ikilisi şehir hayatı yaşamaktadırlar. Alex tam bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle 2:04:06

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yo..

Bende Kal Teaser 01:01

Bende Kal Teaser

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Doğacak bebeğinin nasibiymiş! 01:30

Doğacak bebeğinin nasibiymiş!

TELAŞLI BÜYÜKTÜ. BENZİN ALMAK İÇİN DURDUĞU İSTASYONDA CÜZDANINI ARACININ ÜZERİNDE UNUTTU. SONRA DA YOLA ÇIKTI. FARKINDA BİLE DEĞİLDİ AMA O ARACINI SÜRERKEN PARALAR DA YOLA SAÇILMIŞTI. NEYSE Kİ O PARALARI VİCDANLI BİRİ T..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bende Kal Fragman 02:18

Bende Kal Fragman

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Söz | 41.Bölüm 2:26:00

Söz | 41.Bölüm

Söz’ün 41. Bölümünde;nAli Haydar’ın kanı yerde kalmayacak...nTaburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın (Mustafa Yıldıran) ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

İnsanları korkutan ufo şakası videosu izlenme rekorları kırıyor 01:19

İnsanları korkutan ufo şakası videosu izlenme rekorları kırıyor

Yola düşen ufo kamera şakası..

  • PengoTV tarafından
  • 1.418 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför 00:31

Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför

Tunceli Pürümür yolunda yola düşen kayalar zor anlar yaşattı.Tabi usta şoförler için bu hiçbir şey.Bu şoför dayımız aracını iğne deliğinden geçirerek herkesi şaşırttı.İzliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför 00:31

Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför

Tunceli Pürümür yolunda yola düşen kayalar zor anlar yaşattı.Tabi usta şoförler için bu hiçbir şey.Bu şoför dayımız aracını iğne deliğinden geçirerek herkesi şaşırttı.İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ok Gibi Ön Cama Saplandı 00:22

Ok Gibi Ön Cama Saplandı

Çin'de yola düşen iri bir tahta parçası, ok gibi fırlayarak bir başka aracın ön camına girdi...

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..