#Cenaze aracından yola düşen cenaze

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Onur Doğan son yolculuğuna uğurlandı 03:56

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Onur Doğan son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...

Mezarınız boş mu dolu mu 02:59

Mezarınız boş mu dolu mu

İSTANBUL'DA YAŞAYAN GÖÇEN AİLESİNİN BAŞINA AKILALMAZ BİR OLAY GELDİ. MEZARLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YETKİLİLER ARADI. MEZARLARINIZ BOŞ MU DOLU MU? DİYE SORDU. ARŞİVDE KAYDINA RASTLANMAYAN MEZARLAR KAZILARAK CENAZE ARANDI...

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı 01:15

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançifliği Köyü yakınlarında, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı inf..

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:23

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı Sınır bölgesindeki Şırnak'ın Silopi ilçesine doğru yola çıkan tank ve zırhlı araçlar, Adana'dan geçti...

İşte Bir Tamirci | Çocuk Şarkıları 2016 | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar 02:08

İşte Bir Tamirci | Çocuk Şarkıları 2016 | Bebek Şarkıları | Sevimli Do

Sevimli Dostlar karakterlerimizden Mert tamirci oluyor. Çocuk şarkıları 2016 ve bebek şarkıları yeni videomuz işte bir tamirci TAMİRCİ Çocuk şarkısı sözleri: © Adisebaba Animasyon İşte bir tamirci tamir eder her şeyi,..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

İnek Sağım Robotu 03:09

İnek Sağım Robotu "Kaffi Kú" İzlanda

Kaffi Ku, Restoran Eylül 2011'de açıldı ve beklentilerini aştı. Burayı özel kılan yeri büyük ve en ileri teknolojiye sahip bir ahır hava olmasıdır. Ön Salondan 30 kişi , ineklerin sağım robotlarının nasıl çalıştığını iz..

  • Cowboy tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

İnek strike ( İnek Arabadan üstünden Uçtu) 00:17

İnek strike ( İnek Arabadan üstünden Uçtu)

Yola Aniden Çıkan İnek, Aracın Ön Camına Çarpıp Sonra ... Haydi Seyredelim :-D Uçan Semante (inek) sizlerle......

  • Cowboy tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A2 Frekans Tanıtım 00:15

A2 Frekans Tanıtım

Kültürel değerlerimizden yola çıkarak kimi zaman eğlenceli, kimi zaman duygusal bir anlatımla hikâyesini izleyicilerine aktaran atv 'nin efsane dizileri yeni kanal a2'de yeniden ekranlara geliyor!..

Erdal Tosun: 01:06

Erdal Tosun: "Hayallerimizi De Satmadık Ya!"

Oyuncu Erdal Tosun Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti 2016'da kaybettiğimiz isimlere bugün bir yenisi eklendi. Bu sabah diyalize gitmek için yola çıkan usta oyuncu Erdal Tosun, korkunç bir trafik kazasında hayatını kayb..

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra 04:59

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra

....Ne yaparim Senden Sonra...Acima,dan gecer Yillar...Zaman,la Yanlizlik baslar...Yola cikar Pismanlik,lar... Kal..Sevgini,de al, gidiyorum ben...Sen Hoscakal.......

KONYA'DA RULO DONDURMA KEYFİ 03:38

KONYA'DA RULO DONDURMA KEYFİ

KONYALI BİR KARDEŞİMİZ YOUTUBE'DA İZLEDİĞİ BİR VİDEODAN YOLA ÇIKARAK (BENCE) HARİKA BİR İŞ YAPMIŞ. KÜLTÜRPARK'TA BULUNAN BAŞÇARŞI SEBİLİ'NİN (BOSNA ÇEŞMESİ) YA DA OTOBÜS DURAKLARININ TAM KARŞISINDA. ŞİDDETLE TAVSİYE EDER..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

İnternette Gördükleri Hareketleri Yapmaya Çalışan İnsanlar 03:59

İnternette Gördükleri Hareketleri Yapmaya Çalışan İnsanlar

İnternette viral olan görüntüleri Ben de yaparım bunları, ne var? mottosuyla yola çıkıp hüsrana uğrayan insanlar... Başarıyla yapılan hareketler, başarısızlıklara karşı!..

  • Cowboy tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle 1:51:55

Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle

San Jose Mercury muhabiri Gary Webb’in gerçek hayat öyküsünden yola çıkılan öyküde, Nikarugua’daki isyancılar ve California merkezli uyuşturucu ithalatıyla ilgili olarak CIA ile kurduğu sıkı ilişki sayesinde uyuşturucu t..

  • Film İzle tarafından
  • 10.635 görüntüleme
  • 8 yıl önce