#Cenaze aracından yola düşen cenaze

El-Bab’a Askeri Sevkiyat 02:05

El-Bab’a Askeri Sevkiyat

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab’a destek obüs ve ZPT sevkiyatı yapıldı. Bugün sabah saatlerinde İslahiye 106. Topçu Alayından hareket eden 10 fırtına obüs, 5 ZPT (Zırhlı Personel Taşıyıcı) El-Bab operasyonuna d..

Hindistan'da İki Aracın Arasında Kalan Kadının Havaya Fırlaması 00:48

Hindistan'da İki Aracın Arasında Kalan Kadının Havaya Fırlaması

Yoldan çıkan aracın çarpmasıyla iki aracın arasında kalan kadın, çarpmanın etkisiyle havaya fırladı. Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de korkunç bir kaza yaşandı. Sürat nedeniyle kontrolden çıkan bir otomobil, yola çıkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Halide Edip Adıvar - Vatanım Sensin 05:37

Halide Edip Adıvar - Vatanım Sensin

İzmir'in kurtuluş mücadelesini konu alan başrollerini Halit Ergenç, Onur Saylak ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin dizisinin 10. bölümünden güzel bir sahne. Halide Edip'in İstanbul gazetesindeki yazısı ve ken..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Avustralya’da Elvis festivali 01:15

Avustralya’da Elvis festivali

Avustralya'da küçük bir kasabada düzenlenen geleneksel Elvis Presley Festivali'ne bu yıl da ilgi büyük. 'Kral'ın hayranları özel bir trenle Sydney'den yola çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Murat Boz, Yarışmacıyı Sahneye Oturup İzledi-Gamze Dursun 04:00

Murat Boz, Yarışmacıyı Sahneye Oturup İzledi-Gamze Dursun

O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden Murat Boz, performansıyla herkesi mest eden yarışmacıyı ikna edebilmek için ilginç bir yola başvurdu. TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen programlarından 'O Ses Türkiye'nin önceki akşam ya..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Aslında Hangi Burçsun!! 04:35

Aslında Hangi Burçsun!!

Burçların insanların genel ve karakteristik kişiliği hakkında olumlu ve olumsuz yanlarımız üzerindeki etkilerini az çok biliyoruz.Bu videomuzda da genel kişilik özelliklerinden yola çıkarak aslında hangi burç olma özelli..

  • Kadınca tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Onlarda Mahallenin Delisi 00:40

Onlarda Mahallenin Delisi

Bu trafik tescil nasıl yola çıkacağız adamların delı sı bıle modern bu delinin otoparkını merak eden tek ben..

Atiye - Salla 03:30

Atiye - Salla

Hangi aşk yola gelir ki? Acı veren biri mutlu eder mi? Aldatan aldanırmış değer mi? Bahane bol gönül dara düşünce İnsan hata yapar mı sevince? Sınırları çizersin giderse Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla A..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

Kopardığı Benzin Pompası ile Yoluna Devam Eden Sürücü 00:08

Kopardığı Benzin Pompası ile Yoluna Devam Eden Sürücü

Dalgın sürücü akaryakıt istasyonundan otomobiline benzin aldıktan sonra direksiyon başına geçerken, pompayı çıkarıp yerine takmayı unuttu. Pompanın önünden gaza basıp ayrılan sürücü hortumu kopardı. Yola çıkan dalgın sür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

THE ASSIGNMENT Official Trailer (2017) Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver Action Movie HD 01:15

THE ASSIGNMENT Official Trailer (2017) Michelle Rodriguez, Sigourney W

Çift gangsterler tarafından geçti ve haydut eline düşüyor as suikastçı ardından bir kadın onu döner Doktor olarak bilinen cerrah. Hitman şimdi hitwoman da sırları vardır Johnnie adında bir hemşire yardımıyla, intikam içi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:55

"Açılmak Şeytana Hizmet Etmektir" Diyen Niran Ünsal "Ticari Kayıp Yaşa

Güçlü sesi ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran, Niran Ünsal'dan çarpıcı açıklamalar.Kapanarak hem inancımı hem de işimi yaparım diye yola çıktım ama hep engellerle karşılaştım.Anladım ki bu ülkede kapalıdan sana..

  • ANKA tarafından
  • 1.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Haydut Ödüllü Animasyon Tek Parça İzle Hd 1:09:10

Üç Haydut Ödüllü Animasyon Tek Parça İzle Hd

Ebeveynlerin değil, çocukların gizemli dünyasından yola çıkılarak, çocuk haklarını temel alan bir animasyon...