#Cenaze aracından yola düşen cenaze

Afrin'e Takviye Amaçlı Tanklar Gönderildi 01:37

Afrin'e Takviye Amaçlı Tanklar Gönderildi

Hatay'dan takviye amaçlı Afrin'e gidecek tanklar yola çıktı...

Herkesin Otobüs Zannettiği Atak Helikopteri 00:24

Herkesin Otobüs Zannettiği Atak Helikopteri

İlk bakışta otobüs koltuğundan çekildiği zannedilen ATAK helikopterin yola neredeyse sıfır uçuş görüntüleri büyük beğeni kazandı...

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi 00:29

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi

YPG/PKK'lı teröristler tarafından Afrin'den çıkmaya çalışan sivil halkı engellemek amacıyla yola yerleştirilen iş makinesi, Türk Silahlı Kuvvetlerince vuruldu...

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇  Gerçekler 05:28

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇ Gerçekler

Ünlü youtuber ve aynı zamanda oyuncu olan cem korkmaz malesef aramızdan ayrıldı. Peki Cem Korkmaz nasıl ve neden öldü? Bir çok tiyatro ve sinema filminde rol alan, Cem yılmazın filmlerinden tanıdığımız muhittin kork..

  • PengoTV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle 1:57:28

Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle

Sürü filmi 1978 yapımı olup senaristliğini Yılmaz Güney yapmıştır. Başrollerini Tuncel Kurtiz, Tarık Akan ve Melike Demirağ üstlenmiştir. Film, iki aşiretin kan . Hayatları ve geçimleri hayvanlar ve hayvancılık üzerine ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 54.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkusuz Korkak Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:15:03

Korkusuz Korkak Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Konusu; Mülayim hayatı başarısızlıklarla dolu bi odacıdır. Bütün hayatı gittiği hastanede raporlarının karışması ve çok yakında ölüceği haberini almasıyla değişir. Aynı anda milli piyangodan da büyük ikramiyeyi kazanan ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi 03:33

Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi

1987'den itibaren Street Fighter'in baş karakteri olan Ryu'nun hatırlanıcağı üzere araba parçalamayla bilinir. Eleman bundan yola çıkarak bunu gerçek hayata yansıtmış. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi 01:39

Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) bilim insanları, tahlil örneğinden yola çıkarak hastanın sağlık durumuna ilişkin ileriye yönelik tahminde bulunan yazılım geliştirdi ve merkez laboratuvarda uygulamaya başladı...

Gamze Özçelik: Allah'a Dua Ettim 01:00

Gamze Özçelik: Allah'a Dua Ettim

Afrika'dan Türkiye'ye, Asya'dan Suriye'ye ihtiyacı olan herkese yardım götürmek için, çalışan oyuncu Gamze Özçelik, Allah'a doğru yola iletmesi için dua ettim dedi...

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş 01:09

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş

Mersin Tarsus ilçesinde şapkasını arabasının açık camından içeri atan tamir ustasının arabası kayarak, geri geri gitti. Koşarak arabasını durduran tamirci şaşkınlık yaşadı. Edinilen bilgiye göre, 82 Evler Mahallesi’nde b..

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Valiye Selam Verirken Araba Çarptı 00:24

Valiye Selam Verirken Araba Çarptı

Konya'da, Vali Yakup Canbolat'ın polis evindeki ziyareti sonrası selam vermek için yola çıkan bir polis memuruna araba çarptı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklamasını Getirdi 00:50

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklaması

Bugün, Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde. açıklamasında bulunan Meral Akşener 11 Mart'ta Kayseri'de Biz şartlı, şurtlu, insanlarla el sıkışıp, sırf aday olabilmek..

Türk Usulü Kurtarma 01:09

Türk Usulü Kurtarma

Aydın'da refüje çıkan otomobil, çevredekilerin yardımıyla itilerek ve kaldırılarak yola indirildi. Şoför hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken olay anı kameraya kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Freni Unutkanlığı Faciaya Neden Oluyordu! O Anlar Kamerada 00:59

El Freni Unutkanlığı Faciaya Neden Oluyordu! O Anlar Kamerada

İzmir'de, bir servis minibüsünün sürücüsü el frenini çekmeyi unutunca servis minibüsü yola fırladı. Yaşanan anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Salak Milyoner  Basmada Fistan 14:17

Salak Milyoner Basmada Fistan

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Köyden Gelen Sürpriz Misafirler 10:26

Salak Milyoner Köyden Gelen Sürpriz Misafirler

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle 2:12:59

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğu..

  • PengoTV tarafından
  • 9.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu 00:58

Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu

Çin'de bir düğün görenleri şaşkına çevirdi. Gelin ve damatın yakınları düğün konvoyunun geçtiği yola havai fişek attı. yüzlerce havai fişek atılan yol savaş alanına dönerken gelin otağını omuzlarında taşıyan kişiler zor ..

Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dolu Anları 00:28

Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dol

Karşıdan karşıya geçerken araçları düşünmeden yola atlayan kadın az kalsın korkunç bir kazaya neden olacaktı. Araçların ani manevraları sayesinde kaza yaşanmazken o korku dolu anlar kameraya böle yansıdı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.413 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Koreli Pilotun Cağnım THY Uçağını Piç Etmesi 00:17

Koreli Pilotun Cağnım THY Uçağını Piç Etmesi

Güney Koreli şirketin denyo pilotu yapacağını yapmış. Yoksa hata bizimkinde mi? - şu yaptığın iş mi şimdi gardaş? kuyruğun haline bak. tam yola çıkacaktım. - tamam kardeş hallederiz, tanıdık usta var...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Operasyon 01:48

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Opera

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona helikopter, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve çok sayıda sivil ekip destek verdi. Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet ..

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Upgrade Orijinal Teaser 01:00

Upgrade Orijinal Teaser

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi a..