#Cenaze aracından yola düşen cenaze

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kazada 2 kişi yaralandı 01:11

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kaz

Üsküdar’da kar yağışı sonrası kaza yapan iki araç sürücüsü, araçlarının başında durduğu esnada arkadan gelen cipin araçlarına çarpmasıyla yola savruldu. Yaşanan kaza da 2 kişi yaralanırken, cip sürücüsü ise hızla olay ye..

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Polis kovaladı, onlar yakaladı 01:54

Polis kovaladı, onlar yakaladı

İKİ OTEL ÇALIŞANI....MESAİLERİ BİTTİ, EVLERİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR. KOŞAN 2 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞÜPHELENİP YAKALADILAR. DAKİKALAR SONRA DA NE KADAR İSABETLİ BİR ŞEY YAPTIKLARINI ANLADILAR...

Motosikletin Arkasında Oturan Kız Arkadaşını Düşüren Eleman 00:25

Motosikletin Arkasında Oturan Kız Arkadaşını Düşüren Eleman

Kız arkadaşını motosikletin arkasına oturtan eleman kırmızı ışıkta beklerken yeşil yanında birden gazlamış. O anlarda tutunmayan kız arkadaşı motosikletten yola düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tedbirli Adımlar Her Zaman Düşmeyi Engelleyemez 00:30

Tedbirli Adımlar Her Zaman Düşmeyi Engelleyemez

Kız arkadaşını motosikletin arkasına oturtan eleman kırmızı ışıkta beklerken yeşil yanında birden gazlamış. O anlarda tutunmayan kız arkadaşı motosikletten yola düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

Otobüsle Seyahat Yasak Değil 02:35

Otobüsle Seyahat Yasak Değil

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmaları dertli mi dertli. Son yayımlanan genelgeye göre şehirlerarası seyahat toplu taşıma ile serbest. Ancak vatandaşların bu konuda yeterince bilgi sahibi olmaması seferleri aksattı..

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti 00:37

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti

Formula 1 dünyasının ünlü sunucularından Henry Hope-Frost bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Frost'un ölümü motorsporları camiasında hüzün yarattı. Formula 1 dünyasının sevilen ekran yüzlerinden Henry Hope-Frost..

Bir Daha Gel Samsun'dan 04:26

Bir Daha Gel Samsun'dan

Sana hasret sana vurgun gönlümüz Neredesin mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Bu gemi bu karadeniz Sarı saçlım mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Ararım izini dolmabahçeden Bir daha dönmezmi bu yola giden ..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada 01:55

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada

Kartal'da yaya geçidi üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına kamyonet çarptı. Kadın, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, yaşanan o korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Error Veren Lada 00:32

Error Veren Lada

Çift şeritli yolda sollama yapan Lada sürücü karşı şeritten gelen araba yüzünden panik yapmış, Lada yola tutunamayınca kaza yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geçtiler... 01:30

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geç

Türkiye’de Akdeniz ve Ege bölgelerinde devam eden orman yangınlarına müdahale için kardeş ülke Azerbaycan’dan yola çıkan 54 tam donanımlı itfaiye aracı ile 250 personel Trabzon’dan geçiş yaptı...

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Mersin'de karayolunda ilginç görüntü 00:24

Mersin'de karayolunda ilginç görüntü

Mersin'de araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı bir cadde üzerinde yola uzanarak hareket halindeki araçların arasında adeta ölüme meydan okuyan bir şahıs, ilginç görüntüler oluşturdu...

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken… 01:55

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken…

Adana'da bisikletiyle kaldırımda giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmak için birden yola fırlayan çocuk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Dehşet veren anlar saniye saniye görüntülere yansıd..

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR 01:47

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Gaziantep'te okuldan eve dönmek üzere yola çıkan sekizinci sınıf öğrencisini kaçırmaya kalkıştıkları öne sürülen şahıslar, olayın ardından kendilerini şikayet eden kızın babası, annesi ve kardeşlerini dükkanlarını basara..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle 1:33:43

Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Kore Savaşı'nda görev yapan bir Türk müfrezesinin öyküsü anlatılır. Üsteğmen Kemal, düşmanın harekât yollarını öğrenmesi için görevlendirilerek Kore’ye gönderilir. Bir grup askeriyle birlikte yola çıkar..

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle 1:19:20

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, şoförünün kızına âşık olan bir iş adamının hikâyesi anlatılır. Fabrikatör Ayhan, kardeşi Ekrem’in yaşantısından çok şikâyetçidir. Bu yüzden Ekrem’i yola getirmeyi kafasına koyar. Ekrem’e âşık olan şoför..

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle 1:01:55

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, köylüye zulmeden eşkıyalara karşı koyan maskeli bir adamın hikâyesini anlatır. Bir adam üç oğluyla eşkıyalık yaparak köylüye zulmetmektedir. Köyün ağası oğlu Mehmet’e yazmış, bir an evvel köye gelmesini i..

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi 00:55

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi

Rusya'dan yola çıkan ayçiçek yağları, 7 günlük yolculuğunun ardından Mersin'e ulaştı. Mersin'in 5 mil açığında özel bir firmaya ait platforma yanaşan gemi, 6 bin 99 ton ayçiçek yağı yükünü, firmanın depolarına boşaltacak..

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Bedava Ulaşımı Kısa Süren Adam 00:55

Bedava Ulaşımı Kısa Süren Adam

Konteyner yüklü bir kamyonun arkasından tırmanıp konteynerin tepesinde seyahat etmeye başlayan adam kamyon ilerlerken ağaç dalına çarpınca yola düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..