#Cengiz kurtoğlu gece olunca müzik dinle

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..