#Cengiz kurtoğlu gece olunca müzik dinle

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:02

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanışer - En iyi nakaratlar 13:47

Şanışer - En iyi nakaratlar

Şanışerin 2010 itibari ile günümüze kadar olan en iyi nakaratlardan bir video yapdım iyi dinlemeler 1- Şanışer-9 yıl öncesine mektup 2- Şanışer - Yazamam ecele 3- Şanışer - Yalan 4- Şanışer - Artık anlamıyorum ..

  • umay penbe tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı -  Kim Bilir 03:17

Koray Avcı - Kim Bilir

Koray Avcı Kim Bilir Müzik Dinle Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Trombon: Hasan Gözetlik Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Ali Yılmaz Ka..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sia - Chandelier 03:51

Sia - Chandelier

Chandelier Party girls don't get hurt Can't feel anything, when will I learn I push it down, push it down I'm the one for a good time call Phone's blowin' up, they're ringin' my doorbell I feel the love, feel the lov..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Petek Dinçöz - Sihirbaz 04:36

Petek Dinçöz - Sihirbaz

Sessiz sular derinden akar beni nasıl da aldattın içi boş olandan çok ses çıkar beni çok hafife aldın. Güzel olan ne varsa yalanlarınla mahvettin sen nasıl bir sihirbazmışsın beni bile kaybettin. Aşkları acıları dertle..

  • Candy tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fairuz  Kanou Ya Habibi 04:24

Fairuz Kanou Ya Habibi

ey sevgilim onlar vardı ey sevgilim onlar vardı kar, kişnemek, atlar vardı gece kapısında geçer onların sesleri bizi bir gezide almıştı ateşin karşı yemin et ey sevgilim unutma ey sevgilim sen bu şarkı dinlerken bana dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piiz - Özledin mi 03:47

Piiz - Özledin mi

Kapatıp gözlerimi, küfürlü sözlerimi bu gece sana bıraktım Acaba özledin mi Kendimden utandım bir o kadar sarıldım Üstümde yüklerini bir gece önce bıraktım Şimdi gözümün önünde Bitiyor bitiyor bitiyor, dünyam Şimdi re..

  • Ömer tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet 04:05

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış... Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi dü..

  • Candy tarafından
  • 3.571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel 03:04

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel

kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir derdi var her halinden belli anlatmıyor, anlatsa kurtulur kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir der..

  • Candy tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu) 03:59

Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu)

AH YÜREĞİMDE DÖRTNALA ATLAR ATLARIN SAĞRISINDA KANATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR GÖZLERİME ASTILAR SENİ ..

  • Ömer tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim 04:48

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim

Arşivimdeki en güzel videolardan biri de bu sanırım, Yıl 1992. Lal albümünü kaydediyoruz. Bir şarkı var bilmediğim ve ilk kez söylemeye çalışıyorum burada. Albüme girsin mi, girmesin mi ? Karar vermeye çalışıyoruz ekipçe..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..