#Cengiz kurtoğlu gece olunca müzik dinle

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor 02:33

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor

Sahte ilan veriyorlar. Piyasayı artırıyorlar. Emlak sektöründeki fırsatçılar vatandaşı mağdur ediyor. Yabancıya konut satışında da usulsüzlük yapan kimi sahtekarlar, fiyatların yükselmesine neden oluyor. Mücahit Topçu ve..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Seren Serengil Kimdir? 01:57

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır. Doğum: Şişli, İstanbul Ebeveynleri: Öztürk Serengil, Nevin Teoman Eşi: Musa Aytun (e. 2006–2010), Cengiz İmren (e. 2002–..

Yonca Poyrazoğlu - Böyle Bitmez 04:29

Yonca Poyrazoğlu - Böyle Bitmez

Söz: Ayşe Birgül Yılmaz Müzik: Perviz Mahmudov Düzenleme: Reshad Bagırov Yönetmen: Erkan Güneş Süpervisör: Cengiz Atabay..

Akın Bayraktar - Gönlü Seyran 04:38

Akın Bayraktar - Gönlü Seyran

Söz & Müzik: Akın Bayraktar Düzenleme: Cengiz Atlan Yönetmen: Muhammed Enes Çimen..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü

#ÖyküGürman #BenOlmayınca #Akustik Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar ..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Funda Arar - Armağansın (Akustik) 03:22

Funda Arar - Armağansın (Akustik)

Söz-Müzik: Süleyman Billor Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Bas Gitar: Hakan Maktav Klasik Gitar: Uğur Varol Klavye: Ozan Sarıboğa Kajon: Cengiz Ercümer Klarnet: Şükrü Tırkış “Armağansın” şarkısı sözleriyle; Tuttuğ..

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Koray Avcı - Yine Aylardan Kasım (Official Video) 03:30

Koray Avcı - Yine Aylardan Kasım (Official Video)

SENİN İÇİN DEĞER (2018 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: Korhan Bozkurt Söz & Müzik: İzzet İskender Timur Türsen Düzenleme: Göksun Çavdar Mix & Mastering: Tarık Ceran Kayıt: Buğra Kunt Stüdyo: Renkli İşler Davul: Alpdoğan..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bağzıları - Allı Turnam 03:37

Bağzıları - Allı Turnam

Bağzıları - Allı Turnam (Gece Lambası) Dinle..

Cihan Çakan - Yana Yakıla 03:11

Cihan Çakan - Yana Yakıla

Cihan Çakan - Yana Yakıla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilseydim Yüreğime Seni Almazdım Yar Hayatımda Gözyaşımı Sana Dökmezdim Yar Ama Yalan Değil Ne De Güzel Gülümserdin Yar Bu Adam Seni Bilmem Ki Nasıl Unutur Yana ..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Barabar - Feridem (Akustik) 03:37

Barabar - Feridem (Akustik)

Barabar - Feridem (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dam Başında Sarı Çiçek Oy Oy Burdan Kalkıp Ürgüp'e Göçek Nennide Feridem Ürgüp'e Vardığımız Gece Oy Oy Hak Yoluna Gurban Kesek Nennide Feridem Gidiyorum İşte ..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden 04:57

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden Dinle MUTSUZ ÇOCUKLAR GİBİ Güne yakasını iliklemeden Dokundum giyindiği akşam üzerine Gece gardropta Gündüz teninde sımsıkı Başsız ve sonsuz doğup kimseyi doğurmadan Dipsiz v..

Özgün - Aşık 03:30

Özgün - Aşık

Özgün - Aşık Dinle Söz - Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Tolga Işık Yönetmen: Burak Sesli Doydun mu acılara? Gel o zaman yanıma Ne bekliyorsun daha Allah Allah Saralım yaraları Geçelim oraları O gece yarıları Eyvah eyva..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce