#Cengiz kurtoğlu gece olunca müzik dinle

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama 04:35

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama

Oğlanda Kolunu Sallama Şarkı Sözleri İle Oğlanda kolunu sallama Gafile boş yere yalvarma Aman aman aman aman İlimonum kalburda Bu gece de kal burda Aman aman aman aman Bey babam beni sana vermiyor Nafile benim için ..

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı

Kız Kulesinin Anahtarı şarkı sözleri ile ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? Olsaydı olurmuş ama ..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk 03:06

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk

İstersen bu sahayı zindan et bana Ben bitti demeden bu maç bitmez ama Aniden döneriz bak son dakikada Fileleri yırtarım ve Kıyamer Kopar Görmemiş bu dünya böylesini aman Kornerden frikikten atarsın tamam Tam o anda hesa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Sinan Özdemir - Anlat Bana 03:58

Sinan Özdemir - Anlat Bana

sözler Karanlık çökünce üzerime Dinlerim sesiz kalbimi Hikayem soğuk gelir artık Bu sokaklar bile küstü geçmişe Biz kaybettik belli bu rüzgarlardan Deniz de susmuş ama şimdi seninle Her gece çıkıp çıkıp sokağına Aslınd..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️ 04:29

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️

Herem'in, Cinan Müzik etiketiyle yayınlanan Uzaktan Kumandalİ albümünde yer alan Uzaktan Kumandalİ isimli Klibi tüm digital platformlarda . iTunes üzerinden indirmek için : https://goo.gl/5cPbtk ''''''''' SÖZLER'''..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

ATİLLA YILMAZ - 04:30

ATİLLA YILMAZ - "TANRI DAĞI" - " VURUN HA "

Altaylardan ateş kanlı börüler At üstünde doğup ölen çeriler Bir bilseniz deli gönül ne diler Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha Rusçulara Çincilere vurun vurun ha Noyanlar nerede Tarkanlar hani Neyleyim Yurt için akm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin 05:28

Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin

Şarkılarım Dağlara (1994) - GAM MÜZİK Dinle Söz - Müzik: Anonim Derleyen: Ahmet Kaya Saza niye gelmedin Söze niye gelmedin Gündüz belli işin var Gece niye gelmedin Üç gün dedin, beş gün dedin Aylar oldu gelmedin Geçen..

  • PengoTV tarafından
  • 3.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Sertab Erener - Kafanı Yorma 03:58

Sertab Erener - Kafanı Yorma

Söz & Müzik: Sertab Erener Düzenleme: Sertab Erener, Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı Montaj: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Renk: Canberk Erdoğan / Sinefekt Saç & Makyaj: Sertab Erener Kafanı Yorma Parasızım..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..