#Cengiz kurtoğlu hain geceler müzik dinle

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017 02:07

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017

Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 yaşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain planlarını bozmaya çalışıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 2.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaşlarınıza Hakim Olamayacağınız Konuşma 04:33

Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaş

Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında düzenlenen 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliğinde Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan polisler için konuşan Albay Erhan Altunok'un konuşması duygu dolu anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patron Bebek 2. Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Patron Bebek 2. Türkçe Dublajlı Fragmanı

Patron Bebek (The Boss Baby) filminin 2. Türkçe dublajlı fragmanı yayında! Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 taşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain..

  • PengoTV tarafından
  • 10.366 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banyoda Annesine Şaka Yapan Çocuk 03:58

Banyoda Annesine Şaka Yapan Çocuk

Annesi banyodayken kamerayı kayda geçiren ufaklık annesine hain bir şaka hazırlıyor. Eline aldığı unu banyo yapan annesini üzerine atıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 22.335 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa 01:18

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa

Kayseri'deki hain terör saldırısında 14 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı'nın 56 ilden gelen yaklaşık 400 eski askeri, olayın yaşandığı yere giderek şehitleri andı..

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek 02:05

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek

Bomba tuzaklı binaya askerleri gönderdi. Bu kansızlara acımayalım haklarını teslim edelim. adamlar din adı altında resmen hain yetistirmisler böyle rezillik başka ülkelerde duyulmamış görülmemiştir...

MINE Trailer (2017) Armie Hammer Thriller 02:12

MINE Trailer (2017) Armie Hammer Thriller

Mine Hakkında: başarısız bir suikast girişiminden sonra, bir asker kendini çölde mahsur bulur. Öğelere maruz o çöl tehlikeleri hayatta ve hain koşullarda psikolojik ve fiziksel zarar savaş gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Patron Bebek Fragman Hd İzle 02:21

Patron Bebek Fragman Hd İzle

Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek, 7 taşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain planlarını bozmaya çalışacaktır... Seslendirmesini ünlü oyuncular Alec Ba..

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm  Fragmanı (final) 00:37

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm Fragmanı (final)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

Mine Fragman 02:00

Mine Fragman

Başarısız suikast girişiminden sonra, bir asker kendisini çölün içinde buluyor. Elemanlara maruz kaldıkça, çölün tehlikelerinden kurtulmalı ve hain durumun psikolojik ve fiziksel zararı ile mücadele etmelidir...

Bir Şiir Okudu Diye Erdoğan'ı Hapse Atan Hakime Son Sözleri 02:19

Bir Şiir Okudu Diye Erdoğan'ı Hapse Atan Hakime Son Sözleri

CUMHURBAŞKANIMIZIN ŞİİR OKUDU DİYE HAPSE ATAN HAİN HAKİME SÖYLEDİĞİ SON SÖZLER ŞOK OLACAKSINIZ PAYLAŞMAYAN KALMASIN..

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı 00:42

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor! Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut..

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey'e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural o..

The Forever Woods Fragmanı 01:43

The Forever Woods Fragmanı

Genç kızların gözünden dünyanın sonu hakkında güçlü bir film o bir hain yeni çağda hayatta kalmak için mücadele ederken...

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:32

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural olmak üzere tüm hainleri Aliyar ve alplarıyla birlikte öldürmüştür. Vasilius ise bir olmuş Türk Beyleriyle baş edemeyeceğini anlayarak orayı terk etmiştir..

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi 02:03

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi

15 Temmuz'da hain girişiminde başarılı olamayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son çare olarak NATO'yu Türkiye'ye müdahale etmeye çağırdı. Erkan Tan canlı yayında FETÖ'ye ateş püskürdü. Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de..

  • En Yeniler tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

Köpeğin Pipisini Isırıp Kaçan Ördek 00:10

Köpeğin Pipisini Isırıp Kaçan Ördek

Sevimli köpek şirin şirin dururken kendine yaklaşan hain ördeğin yapacağından habersiz di taki ördek köpeğin pipisini ısırana kadar...

  • JET TV tarafından
  • 2.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı İzle 00:44

İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı İzle

haber ne? Yoksa Yıldız öldürülüyor mu? Fatih, Virankaya'yı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatih'i bu yoldan geri döndürmek için masum insanları..

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı 00:40

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba'nın kaçırılmasıyla ailesi ve ekibi şaşkınlıkla birlikte korkmaya da başlar! Rıza Baba kurtarılacak mı? İlhan Kansu'nun Rıza Baba'ya oyunuyla hain bir pusu sonucu kaçır..

 İsimsizler 12. Bölüm - Dayı Emniyet Müdürüne Ağzının Payını Verir 02:41

İsimsizler 12. Bölüm - Dayı Emniyet Müdürüne Ağzının Payını Verir

Kanal D nin sevilen dizisinde İsimsizler 12. Bölüm - Kiminle nasıl konuşulacağını iyi biliriz! Hain olanla da, amir olanla da.....

  • ANKA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 13.Bölüm - Afranın İhaneti Ölüm Mü Getirecek 05:09

İsimsizler 13.Bölüm - Afranın İhaneti Ölüm Mü Getirecek

Başkan'ın ölümüyle birlikte örgüt içindeki görevini sonlandıran Afran, Gözcü'ye yakalanıyor. Gözcü, Afran'ın yıllardır içlerinde aradıkları hain olduğunu öğreniyor ancak Berfin'den gelen hamle ile durumlar alt üst oluyor..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu 01:53

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya'da Düzenlenen 15 Temmuz Ulusal Karikatür Yarışması'nda Dereceye Girenler Belirlendi. Konya Büyükşehir Belediyesi İle Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi Tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki Hain Darbe Girişi..