#Cengiz kurtoğlu hain geceler müzik dinle

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ? 04:08

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ?

Kubilay Gülbek FETÖ'nün servis ettiği fotoğraflarla hain bir amaca hizmet ettiğini ifade etti. Sosyal medyada Ortaköy saldırganı diye fotoğrafları servis edilen Ramazan İşhanı'nın adresinin tespit edilerek polis tarafınd..

Şafak vakti DEAŞ operasyonu 00:56

Şafak vakti DEAŞ operasyonu

BAŞKENT ANKARA'DA ŞAFAK VAKTİ DEAŞ'LI TERÖRİST ALARMI VARDI. BOMBALI ARAÇ EYLEMLERİNDE UZMANLAŞTIĞI BELİRLENEN TERÖRİST, HAİN EMELLERİNE ULAŞAMADAN YAKALANDI...

Uyuyan Erkek Arkadaşının Kulağını Delen Kız 01:04

Uyuyan Erkek Arkadaşının Kulağını Delen Kız

Bu nasıl bir hain şakadır arkadaş. Eleman mışıl mışıl uyurken kız arkadaşı elindeki aparatla elemanın kulağını delmiş ve küpeyi konduruvermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:27

Kırmızı listeye bir çizik daha!

KIRMIZI KATEGORİDE ARANAN DEAŞ’IN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU KASIM GÜLER, MİT’İN SURİYE’DEKİ OPERASYONUYLA YAKALANDI. DEAŞLI HAİN, EĞER YAKALANMASAYDI, SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE YASA DIŞI YOLLARLA GEÇEREK SANSASYONEL EYLEM Y..

Anneyi Fena Korkutan El Şakası 00:07

Anneyi Fena Korkutan El Şakası

Şakası kız annesine sosyal medyada gördüğü bir şakayı yapmak istemiş. Kamera karşısına oturttuğu annesine hain şakayı yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü 01:08

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü

Gaziantep Karkamış karakoluna düzenlenen hain terör saldırında Balıkesirli Piyade Er Oktay Salar şehit düştü. Şehidin baba ocağı olan Balya ilçesi Çamavşar kırsal mahallesine acı haber ulaştı...

Türkiye 3 şehidini uğurladı 03:21

Türkiye 3 şehidini uğurladı

TÜRKİYE BUGÜN 3 ŞEHİDİNE AĞLADI... TERÖRİSTLERİN HAİN SALDIRISNDA ŞEHİT DÜŞEN TANKÇI SÖZLEŞMELİ ERLER MERT OTAL VE MEVLÜT YOĞURTCU İLE PİYADE SÖZLEŞMELİ ER CÜNEYT TAŞYÜREK MEMLEKETLERİNDE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI... ..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Damon 00:10

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Dam

Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) L. J. Smith.'in aynı isimli kitap serisinden, Dawson’s Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve gösterimden kaldırılan Kyle XY dizisinin yazarlarından olan Julie ..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle 1:42:34

Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle

16 Ocak 2015 günü ülkemizde de vizyona giren bu değerli türk yapımı Fatih’in Fedaisi Kara Murat izle filmini sizinle paylaşıyoruz. Filmimiz yükselen türk sinemasının en çok para harcanan prodiksüyonuna sahip olmasının ya..

  • Tv Series tarafından
  • 9.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika 03:51

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Ç

Türk Telekom'u işgal eden darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktıANKARA - 15 Temmuz gecesi Ankara Ulus'taki Türk Telekom binasını ele geçirmek isteyen darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Türk Telek..

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi 03:02

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrın..

  • ANKA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi 04:36

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan y..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..