#Cengiz İmren baş belası müzik dinle

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun 03:30

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun

Söz&Müzik: Mustafa Korkmaz Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Ayd..

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni 05:10

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi:..

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar 04:19

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar

Söz & Müzik: Çağın Bodur Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım 03:03

Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

Buket Bengisu - Yalan 03:25

Buket Bengisu - Yalan

Söz & Müzik: Doğan Kospançalı Düzenleme: Doğan Kospançalı & Eser Taşkıran Yapımcı: Cem Sayar – CS Music & Media Kayıt: Eser Taşkıran / Türker Otçu / Uğur Onatkut / Volkan Öktem / Eylem Pelit Stüdyo: Stüdyo Taşkıran / Tür..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Söz – Müzik: Mahsuni Şerif Düzenleme: Alp Ersönmez Bas Gitar & Elektrik Gitar & Synth: Alp Ersönmez Piyano: Çağrı Sertel Akustik & Naylon telli Gitar: Cenk Erdoğan Kemençe: Derya Türkan Mix: Erim Arkman Mastering: Ahmet ..

Mübin Dünen - Ha Gulazer 03:37

Mübin Dünen - Ha Gulazer

Söz-Müzik: Anonim Vokal, Akustik Gitar: Mübin Dünen Keman: Özlem Kaya Saksafon: Serhat Talay Bas Gitar: Olcay Bozkurt Ritimler: İsmet Kızıl Ha Gulazer şarkı sözleri ile Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulaz..

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam 03:53

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam dinle Ah kaç gece baş ucunda bekledim Kaç kere kucağımda avundun uyudun Sen doğunca ben de baştan başladım O günden bu güne hayli bir yol aldım Eğer gün gelir ben olmazsam yavrum Hayat h..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon) 03:04

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon)

ORKESTRA AKS GTR : Cihat Akyıldız BASS : İsmail Soyberk BAĞLAMA : Özkan Alıcı ZURNA : Ünal Yürük TROMPET : Gökhan Turan PERKİSYON : Cengiz Ercümer VOKAL : Haluk Öcal - Şükrü Alkan KÜSTÜN MÜ Bir tek sözüne kurban olurum ..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video) 04:39

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video)

Hengame'nin, Fono Müzik etiketiyle yayımlanan Yok ki Bir Çaresi isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Burak Özkeskin Yönetmen: Mustafa Özen Grup Üyeleri Gitar, Vokal: Burak Özkeskin Bas Gita..

  • PengoTV tarafından
  • 488 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Drum Cover - Adolescent rebellion 04:19

Drum Cover - Adolescent rebellion

Well you get you entertainment Through a corporate plan Via 5 young athletes in a dancing band Who are trained to act moronically And smile on demand Cos it makes more money for the company man Well it might make all the..

Noor - Gulabi 2.0 Video Song 02:24

Noor - Gulabi 2.0 Video Song

Gulabi Lyrics Tere ishq da nasha chadiya ve Mera dil hi tujhpe adiya ve (x2) Haal hua behaal hua Mera haal hua behaal (x2) (Gulabi.. hey..) Gulabi aankhen jo teri dekhi Sharabi ye dil ho gaya Sambhalo mujhko o mere ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Humma Song – OK Jaanu - Shraddha Kapoor - Aditya Roy Kapur - A.R. Rahman, Badshah, Tanishk 03:15

The Humma Song – OK Jaanu - Shraddha Kapoor - Aditya Roy Kapur - A.R.

The Humma Song Lyrics Ek ho gaye hum aur tum Humma humma humma… Toh udd gayi ninde re Hey humma… Ek hogaye hum aur tum Toh udd gayi ninde re Aur khanki payal masti mein Toh kangan… Yeh pehli baar mile Tumpe ye dum nikl..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..