#Cengiz İmren baş belası müzik dinle

Karı kocanın ev kavgası! 02:35

Karı kocanın ev kavgası!

55 YAŞINDAKİ GÜLDANE ÇAMLICA HAYATININ EN BÜYÜK DARBESİNİ AYNI YASTIĞA BAŞ KOYDUĞU EŞİNDEN YEDİ... İDDİAYA GÖRE HEM ALDATILDI, HEM DE YILLARCA ÇALIŞIP EŞİNİN BERABER OLDUĞU KADININ BORCUNU ÖDEDİ... ŞİMDİYSE EVSİZ KALMA K..

Konya Ovası suya hasret kaldı 05:06

Konya Ovası suya hasret kaldı

Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Ovası suya hasret kaldı. Ekim ayından bu yana yağış beklenen tarlalara ekilen ürünler baş göstermedi...

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı 01:33

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı

Amerika'nın iç kısımları kutup soğuklarıyla baş başa kaldı. Aşırı kar ve buzlanma doğal afete dönüştü. 15 milyon kişi susuz kaldı. Hastaneler operasyonlarını kısıtladı. ABD Başkanı Biden, Teksas'ta Büyük felaket ilan e..

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı 01:44

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı

AYASOFYA CAMİNİN BAŞ İMAMI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA TARTIŞMA KONUSU OLMUŞ, SİYASETÇİLERLE DE POLEMİĞE GİRMİŞTİ. AKADEMİK ÇALIŞMALARIMA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM DİYEN İMAM MEHMET BOYNUKALIN, GÖREVİNDEN AY..

Küflü zeytinlere dikkat! 02:20

Küflü zeytinlere dikkat!

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ, SAĞLIKLI YEMEKLERİN BAŞ TACI SIZMA ZEYTİNYAĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA KAFALARI KARIŞTIRDI. KÜFLÜ ZEYTİNLERDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN TOKSİN RİSKİ TAŞIDIĞI AÇIKLANDI. HATTA UZMANLAR KANSE..

Yenilmezler The Avengers Film  İzle 2:12:59

Yenilmezler The Avengers Film İzle

Özet ve Detaylar SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten k..

  • Film İzle tarafından
  • 22.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Sahurda nasıl beslenmeliyiz 02:25

Sahurda nasıl beslenmeliyiz

11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYI GELDİ. GÜN İÇİNDE AÇLIK,SUSUZLUK, BAŞ AĞRISI VE HAZIMSIZLIK ÇEKMEMEK İÇİN SAHURDA NE YEMELİ, NELERDEN UZAK DURMALI SORUSUNUN YANITINI SİZİN İÇİN BESLENME UZMANINA SORDUK... SAĞLIKLI BİR SAHUR ..

ABD’de Ida kasırgası- Louisina eyaletinde benzin sıkıntısı başladı 00:58

ABD’de Ida kasırgası- Louisina eyaletinde benzin sıkıntısı başladı

Ida Kasırgası ABD'nin Louisiana eyaletinde büyük hasara neden oldu. Elektrik kesintilerinin devam ettiği Louisiana eyaletinde benzin sıkıntısının baş gösterdiği açıklandı...

Kocamı sana kaptırmam kavgası! 01:56

Kocamı sana kaptırmam kavgası!

Bolu’da, iki kadın birbiri ile saç saça, baş başa kavgaya tutuştu. Dakikalarca süren kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Kavgaya karışan kadınlardan birisi fenalaşarak hastaneye kaldırılırken, diğeri de ifadesi alınmak ..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Marula Zam Zammı 02:04

Marula Zam Zammı

MARUL MARUL OLALI BÖYLE FİYAT GÖRMEDİ... TANESİ BAZI YERLERDE 45 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ... SADECE O KADAR DA DEĞİLDİ... SOFRALARIN BAŞ TACI, ŞİFA DEPOSU YEŞİLLİKLER DE EL YAKMAYA BAŞLADI.....

Kadın kılığına giren şahıs polisleri harekete geçirdi 03:05

Kadın kılığına giren şahıs polisleri harekete geçirdi

Esenyurt'ta akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs, elbiseli ve baş örtüsüyle “kadın kılığında” gezmesi polisleri harekete geçirdi. Çok sayıda ihbar alan polis ekipleri, şahsı yakalayıp gözaltına alırken, o anlar cep tel..

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN! 52:27

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN!

???? Kaya Tuzu Tüketimi Nasıl Olmalı? ???? Sirkenin Vücuda Etkileri Neler? ????Yapay Veganlık Nedir? ????Hangi Tuzu Tüketmeliyiz? ???? Baş Ağrısının Sebepleri Neler? ???? Neden Kabız Oluruz? ???? Bu Bir SEFERBERLİK İLAN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Yellow Claw - Shotgun ft. Rochelle 02:43

Yellow Claw - Shotgun ft. Rochelle

VIDEO: Directed by: Jim Taihuttu Produced By: Julius Ponten & Philip Harthoorn Executive Producer: Frantz Richard Production Managers: Aydin Dehzad, Khalled Haf..

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..