#Cengizhan akar derdim Çoktur müzik dinle

Dandini Danalı Bebek Dinle 03:20

Dandini Danalı Bebek Dinle

Türk ninni bebeklere dinletin...

Bebeği Sakinleştiren Bir Ninni Dinle 02:11

Bebeği Sakinleştiren Bir Ninni Dinle

Bebekler için ninni..

Bi Kere Söyliycem İyi Dinle 00:19

Bi Kere Söyliycem İyi Dinle

Kalp, şeker, tansiyon, kolestrol, basur ve şaşılık karmaşasında oruç tutulup tutulmayacağını abi net bi şekilde anlatıyor....

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allah Ve Dinle Dalga Geçen Kadın!Zuhal Kaya 11:09

Allah Ve Dinle Dalga Geçen Kadın!Zuhal Kaya

Instagram üzerinden yayınladığı videolarla dini aşağılayan Zuhal Kaya hakkında yaptığım incelemedir. İyi seyirler!..

  • ANKA tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili  (5də5) Dinle 04:23

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili (5də5) Dinle

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Gemide Türk Filmi Hd İzle 1:41:54

Gemide Türk Filmi Hd İzle

Film, fahişelik yapan bir kadını kaçıran dört denizcinin hikâyesini anlatır. Boksör, gemiye erzak almak için İstanbul’da mola verdikleri sırada soyulduğunu anlar. Gemidekilerle birlikte paralarını geri almak için Laleli’..

  • PengoTV tarafından
  • 8.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür 00:45

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür

Nur Cemaat'i hocalarından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici, Mustafa Kemal hakkında 1938'de geberen p.ç derken, annesi genelevde çalışıyor ifadelerini kullandı. Akar'ın sözleri büyük tepki çekti. Nur Cemaat..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup 04:22

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup

Kurdish Mashup şarkı sözleri ile Her webu Her we bu her wa ne bu Desmala car gose bu Gose u gose zede bu Ser mile canamin bu Dayka te li mal ne bu Babe te sixul he bu Keyf keyfa min u te bu Oyleydi oyle degildi Mendil..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Yalın - Deva Bize Sevişler 03:37

Yalın - Deva Bize Sevişler

Yalın - Deva Bize Sevişler Müzik Dinle Şarkı sözleri İstemem solsun ümitlerin Camdansa sözlerim bileği bükülmez adaletin Yemin olsun hiç unutmadım sevgilim Teninse cehennemim düşünmem koşarak gelirim Hayatın içinde h..

Ahuzar - Dere Akayi Dere 02:58

Ahuzar - Dere Akayi Dere

Ahuzar - Dere Akayi Dere Dinle Söz-Müzik: Hasan Tunç Dere akiyi dere oda nafile yere oda nafile yere oda nafile yer oda nafile Bağladılar başımı bağladılar başımı istemediğim yere istemedeğim Derenin derincesi akar su..

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan 04:42

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan 1- Cengizhan 2- Büyük İskender 3- Timur 4- Fatih Sultan Mehmed 5- Halid Bin Velid 6- Jul Sezar 7- Napolyon Bonapart 8- Mustafa Kemal Atatürk 9- Selahaddin Eyyubi 10- Adolf Hitler..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif Dedim (Elif Türküsü) 04:53

Elif Dedim (Elif Türküsü)

Elif Dedim (Elif Türküsü) Kurtlar Vadisi Sözleri Elif dedim be dedim Gız ben sana ne dedim Guş ganedi galem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elif'im noktalandı aman ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Billur Tuz Reklamı 00:31

Billur Tuz Reklamı

1987 Reklamı.Her zaman her yerde billur tuz akar akar akar.İster iyotlu ister iyotsuz ...

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..