#Cengizhan akar derdim Çoktur müzik dinle

Veysel Uluağaç Derdim Çok Benim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 06:24

Veysel Uluağaç Derdim Çok Benim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ey yüreğimde yer eden Yar . . ! Daha yavaş es yüreğime Bana öyle uzun uzun AŞK söyletme Duymaz mısın kalbimin SEN diyen sesini ? Al götür yüreğine beni Sakla Al açuçlarına Sarbeni Sakla BIrakma..

Ezhel - Benim Derdim (Live) - ROUNDS - Vevo 04:47

Ezhel - Benim Derdim (Live) - ROUNDS - Vevo

Director: Mia Hennig Senior Producer: Gunnar Weber Talent Relations: Annamaria Allertz Executive Producer: Jonas Lehnart DP & Gaffer: Tobi Jall 1st AC: Benjamin Raeder Light Op: Jimmy Andrich Sound Engineer: Dirk Feiste..

Gökhan Türkmen - Derdim 17:04

Gökhan Türkmen - Derdim

sudan sebeplerde..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da 01:38

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov’un resmi davetlisi olarak Rusya’ya gitti. Genelkurmay Başkanlığında..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek 01:24

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleye

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek Sabah Anıtkabir'deki anma törenlerine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Akar, kuvvet komutanlarıyla denetleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. Program..

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme 01:49

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar; kara, deniz ve hava kuvvet komutanları ile birlikte, Şırnak, Cizre ve Silopi’de konuşlu birlikleri ziyaret ve denetlemelerini m..

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti 02:18

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyare..

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te 01:39

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Siirt'e geldi. Akar, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Akar, daha sonra Siirt Valiliğini ziyaret etti, şeref defterini imzaladı...

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Bakan Akar Yeni Askerlik Sisteminin Tüm Detaylarını Açıkladı 05:41

Bakan Akar Yeni Askerlik Sisteminin Tüm Detaylarını Açıkladı

Bakan Akar Yeni Askerlik Sisteminin Tüm Detaylarını Açıkladı İzle..

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti 01:58

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları ile birlikte; Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu, Akar, Irak'ın kuzeyinde icra edilen hava harekatının bir bölümünü hareka..

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı 01:32

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin Yunanistan ile yaptığı görüşmelerin yeniden başlamasından yana olduklarını belirtti. Bakan Akar Görüşmeler çerçevesinde sorunlarımızın çözülebileceğine inanıyoruz dedi. İşt..

Gökhan Akar - Ex 03:10

Gökhan Akar - Ex

Gökhan Akar - Ex Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dur önce bi dinle Umut yok hiç yorulma boşa Budur durum malesef Bana gel mi dedim koşa koşa Benimi buldun Yanmışım ölmüşüm bitmişim Yok yurdum Kaçmışım göçmüşüm gitmişim A..

Gökhan Akar - Koyver 03:44

Gökhan Akar - Koyver

Gökhan Akar Koyver Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Akar - Şükürler Olsun 03:37

Gökhan Akar - Şükürler Olsun

Gökhan Akar Şükürler Olsun Dinle..

Belma Sera - Gülümserim Ama Akar Gözlerim 04:23

Belma Sera - Gülümserim Ama Akar Gözlerim

Belma Sera Gülümserim Ama Akar Gözlerim Müzik Dinle..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Gökhan Akar - Dalgalandım Da Duruldum 04:20

Gökhan Akar - Dalgalandım Da Duruldum

Gökhan Akar - Dalgalandım Da Duruldum Dinle..

Gökhan Akar - Candır 04:20

Gökhan Akar - Candır

Gökhan Akar - Candır Dinle..