#Cengizhan Çoşar sensiz olmaz müzik dinle

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Şafak Sönmez - Ağlama 04:42

Şafak Sönmez - Ağlama

Şafak Sönmez - Ağlama Akşam olur çöker hüzün bir hayale döner yüzün Sensizliğim vurur beni Sensiz olmaz mahur gözlüm Ey benim bahar yazım Ey benim alın yazım... Ağlama sebebim olma gayrı Ağlama olamam senden ayrı Ağl..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Sokrat St x Deniz Tekin - Özür Dilerim 03:55

Sokrat St x Deniz Tekin - Özür Dilerim

Söz&Müzik: Sokrat St, Deniz Tekin Produced by Azel Bert Mix&Mastering: Kadim Tekin Director: Recep Emin Özaydın 2. Unit Dop: Mert Çoşar Cover Artwork: Ozartedit Baret Film..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017 03:49

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017

Sana doymadım Canımın hasreti Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım Vallah doymadım doymadım doymadım doymadım Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım ..

Arın - Sözün Adı Sen 05:01

Arın - Sözün Adı Sen

Söz & Müzik: Arın Sipahioğlu Düzenleme: Bertan Coşar Yönetmen: Deniz Polat..

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman 00:19

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman

Düğünlerde genelde davetliler yada davetlilerden biri çalan müzik eşliğinde coşar. Ancak bu kameraman bir yandan işini yapıyor diğer yandan çalan müziğe eşlik ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Onur KOÇ - Yemin Ederim __ 03:40

Onur KOÇ - Yemin Ederim __

Yüregim en derindne yanıyor alev alev Dinmiyor kaderimde tükenmez gözyaşlarım *2 Kanıyor cigerimden vurulan yalnızlıgım geceler duymuyor sensiz bu feryadımı *2 Bırak beni yalnız kaderim onsuz bu hayatta köleyim s..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş 03:12

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş

Jandarma Genel Komutanlığı, Aslan Mehmetçik şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi. Jandarma Genel Komutanlığı, Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz h..

Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..