#Cengizhan Çoşar sensiz olmaz müzik dinle

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal 04:53

Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal

bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular kavuşmak istiyorum, sarılmak istiyorum bak ..

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış) 04:20

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış)

Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de sensiz. Dili ..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Hakki Bulut  Faydasız 04:59

Hakki Bulut Faydasız

Ümitsiz olsada sevmeye razıyım biranlık Hasretinle yaşamam imkansız belkide Bu aşkdan ecelim doğacak susmayan Kalbime nasihat faydasız Gücümüz yetermi geriye dönmeye Kaderse ayrılık razıyım ölmeye Zaman sensiz geç..

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem 05:04

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem Canlı Performans Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökte..

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm 04:55

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm

Niye gündüzüm benzer sabaha Ne gecem de var karanlık Sebepsiz yürürüm bazen Ruha arz eyler bedenim Yolun sonunda sen varsan x2 Olmaz şikayetim Mecburdur mecnun leylasına koşmaya Mecali yok bu ruhun Sevdasından kopmaya N..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm 03:29

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli - Emir Şamur Bağlama: Halil Şekeroğlu Perdesiz Gitar: Furkan Salihoğlu Mix- Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı / Dark’n Dark Klip Yapım: Honeybee İ..

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Ziynet Sali - Efkarım Var 03:13

Ziynet Sali - Efkarım Var

Efkarım Var şarkı sözleri ile Her tekrarında Yıkıldık aşk etrafında Üzülme diyorlar bir de hiç dokunma Bırak efkarım var Bizi kandırıyor zaman eskisi gibi olmaz Hiçbir şey gelmez elimden Unutup gitmeli Ya da öyle d..

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz 03:23

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz

Yalnız Uyunmaz şarkı sözleri ile Yapma beni böyle yalnız ortada bırakma Duramam sensiz, Susma anlat içindeki kalan duygularla çözeriz belki Ağla dök içindeki kini biraz rahatla iyi gelecek Sonra bu kararsız kalbim dem..

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm 02:43

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm

Bi' Gördüm şarkı sözleri ile Bi’ gördüm onu karşımda Aklım karıştı ona baktıkça Çalacak bir şarkım var Peki kocarmıyız bir yastıkta Ne var söyle aklında Ne biliyorsunki hakkımda Olmaz bu sevdalar sensiz Bırak herşeyi ..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip ) 04:05

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip )

Gökhan Özen - Yanlış Numara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sana verdigim deger kulliyen bir israf Iliski durumumuz sen planci ben saf Bugun gunlerden seni terk ettigim gun Kafada bitmis askin tadilati olmaz, tamirati olma..