#Cengizhan Çoşar sensiz olmaz müzik dinle

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver 02:40

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gelene geçene yine beni sorma Hayaller kurup kendini yorma Önüne gelene iş atıp durma Bu işler olmaz, zorla Sana yollar kapalı Konuşma ordan havalı havalı Görmedim sen gibi yoranı İstemem artı..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Çağıl Serbeş - Bana Gel 02:49

Çağıl Serbeş - Bana Gel

Bana Gel şarkı sözleri ile Beni boğma! Deme bana zorba Hayallerim gerçek olmaz Güneş bana doğmaz Sevgini bağışla bulutlara Yağmur olup yağ bu insanlara Sevişmek kokunla Soluk soluğa… Adımızdan bahsediyorlar Bizi bi..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Deniz Seki - Aşk 04:57

Deniz Seki - Aşk

Söz : Deniz Seki Müzik : Deniz Seki Düzenleme : Murat Yeter Unutmak ne zor bir kelime Hele bir de sevdanın yükü üzerindeyse Umutlanamazsın Ya da unutturamazsın Yüreğin fena halde Çırpınır durur kendi derdine Aşk öyle ..

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine 01:06

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine

son verdim kalbimin işine aaa ooom aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine aaa ooom olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan..

Müslüm Gürses - Hapishanelere Güneş Doğmuyor 06:07

Müslüm Gürses - Hapishanelere Güneş Doğmuyor

Hapishaneler arasına güneş doğmuyor Geçiyor bu ömrümde çilem dolmuyor Eşim dostum hiç yanıma gelmiyor Yokmu hapishane ben varayım Bu zindanda öleceğim gardiyan Birer birer yoklamayı yaparlar Akşam olurda kapılar kapanır..

Minarelerden İbrahim Tatlıses Çalındı Ortalık Karıştı 02:21

Minarelerden İbrahim Tatlıses Çalındı Ortalık Karıştı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, merkezi sistemle ezan okunan çeşitli camilerin minarelerinden müzik yayını yapıldı. Farklı camilerden, farklı günlerde yapılan yayınları kaydedenler, imamları suçlarken, müftülük yetkilileri ..

  • BETA tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

İncesaz  Tutam Yar Elinden 03:55

İncesaz Tutam Yar Elinden

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano 1:00:56

Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano

Türkçe Karışık Duygusal Piyano Listesi - Turkish Emotional Piano List 00:00 - 02:23 Ben Yoruldum Hayat 02:26 - 03:55 Omuzumda Ağlayan Bir Sen 03:57 - 07:05 Unutama Beni 07:07 - 08:52 Bana Ellerini Ver (Piano Turca Cover,..

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce