#Cennet garantili mezarlık satan dolandırıcı

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Telefon Dolandırıcısının Tuzağına Düşen Yaşlı Kadının Parasını Polis Kurtardı 01:26

Telefon Dolandırıcısının Tuzağına Düşen Yaşlı Kadının Parasını Polis K

Telefon dolandırıcısının tuzağına düşen yaşlı kadının parasını polis kurtardıSAMSUN - Samsun'da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp FETÖ'ye üye olduğunu söyledikleri dolandırıcıların tuzağına düşen yaşlı kadının el..

Fetö Dolandırıcısı Sahte Kimlikle Yakalandı 01:04

Fetö Dolandırıcısı Sahte Kimlikle Yakalandı

Erzurum’da bir ev kadınını telefonla arayarak FETÖ Terör Örgütünün kullandığı ByLock programının ikamet adreslerine kayıtlı internetlerine kurulduğunu söyleyerek 6 bin TL değerindeki altınları alan ve sahte kimlik kullan..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği 04:46

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği

Hastalık savar içecek 1 dolu çorba kaşığı bal 1 dolu tatlı kaşığı karabiber Bir kavanoz veya dayanıklı bir bardağa 1 dolu çorba kaşığı bal koyun. Üzerine sıcak su ekleyip iyice karıştırın. Son olarak bir dolu tatlı k..

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti 01:57

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

EN BÜYÜK ŞABAN'DA KEMAL SUNAL'A KÖPRÜYÜ SATAN DOLANDIRICI,,, BİZİMKİLER'İN ÇAYCI ABBAS IYDI... OYUNCU-RESSAM HİKMET KARAGÖZ BU SABAHA KARŞI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. ACI HABERİ KIZI ZEYNEP KARAGÖZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ..

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Vahşiler Film İzle 2:21:09

Vahşiler Film İzle

Vahşiler – Savages 2012 Türkçe Dublaj izle Vahşiler - Savages 2012 Film, The New York Times tarafından 2010 yılının en iyi 10 kitabı arasında gösterilen, Don Winslow’un yazdığı çok satan suç romanından uyarlanmıştır. Üç ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie 02:34

Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie

Alien Covenant Film Hakkında için Bound Walter içeren galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen, koloni gemisi Sözleşme'nin mürettebat, bir de keşfedilmemiş bir cennet olduğuna inandığımız bulmak, android David, mahkum..

  • PITIRCIK tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail ŞAHİN - (BÜŞRAMM) 13:38

İsmail ŞAHİN - (BÜŞRAMM)

Cennet Sana Mübarek Olsun..! Seyredelim.....

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye 04:10

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye

Bir Melekten Hediye ft. Enbe Orkestrası Önceden hoyrat sevdalar gezmişim Bilmeden meğer yalanlar sevmişim Gönlümde gün batmadan geldin Hoşgeldin gözleri cennet sevgilim Bu sevda bir melekten hediye Aşktan yaralı kalbime..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nihat Hatipoglu - Sahur - Kabir Azabı 48:22

Nihat Hatipoglu - Sahur - Kabir Azabı

İnsan öldükten sonra kabre konulunca, Münker ve Nekir adında iki melek, kendisine gelerek; Rabbin kimdir? Peygamberin kimdir? Dinin nedir? diye sorarlar. İman ve güzel amel sahipleri bu gibi sorulara doğru cevap verirl..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Canan Çal - Ben Ne İnsanlar Gördüm 03:01

Canan Çal - Ben Ne İnsanlar Gördüm

Şarkı Sözleri Ben hayat yumağını sustum sabırla ördüm Oysa kısa ömrümde ben ne insanlar gördüm Gördüm ahlar çekeni gördüm boyun bükeni Bir yandan da her yeri cennet sayanlar gördüm Gördüm ahlar çekeni gördüm boyun bük..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Suudi Prensler, 160 Milyon Dolarlık Yatlarını Bodrum'a Demirledi 01:31

Suudi Prensler, 160 Milyon Dolarlık Yatlarını Bodrum'a Demirledi

Bodrum'a 75 metrelik süper lüks yatla gelen Suudi kraliyet ailesine mensup prens ve prensesler, cennet kentin tadını çıkarıyor. 14 kişilik grup, akşam yemeği için 5 bin 280 Euro'luk hesap ödedi. Bodrum'a 75 metrelik süpe..

  • ANKA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cennete Ne İstersin? (Huri-Nuri)-Scorp 10:32

Cennete Ne İstersin? (Huri-Nuri)-Scorp

Cennet cehennem ikileminde Cennete girsen, isteyeceğin ilk şey ne olurdu ?..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..