#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 01:58

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu 01:30

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu

Postcard programının yeni bölümünde Kazakistan’ın güney doğusuna gidiyoruz. Ülkenin en büyük şehri Almatı’ya 200 kilometre mesafedeki Charyn Kanyonu’ndayız. Burası görenlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona Eyale..

Elif 586.Bölüm Fragmanı 01:46

Elif 586.Bölüm Fragmanı

Yediden yetmişe her kesimden izleyiciye hitap eden Elif’te bu bölüm Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için yeni bir plan hazırlar. Fakat bu tuzak, sadece Reyhan’a değil Elif’e de zarar verir. Tarık, Reyhan’ın Elif’i korum..

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle 1:42:57

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle

Küçük yaşlarda babasını kaybeden, ancak babasının hayattaki tüm korkularıyla yüzleşmesini salık veren öğüdünü hiçbir zaman unutmayan Sedat (Tolga Çevik) Çıralı, Kemer'de tek başına yaşamaktadır. Ancak babasının öğüdünü h..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karımı Gördünüz Mü Fragman 02:58

Karımı Gördünüz Mü Fragman

Hakkı, ünlü ve oldukça zengin bir iş adamıdır. Hakkı, birçok turistik tesisi ve yatı olmasına, karısı Makbule'nin farklı yerlerde tatile çıkma isteğini geri çevirmez. Güzel bir otelde yer ayarlarak karsını istediği tatil..

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi 00:50

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi

75 yıllık Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü kutlamaları kapsamında tüm şehitlere ve Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda g..

Sefa Doğanay'ın Tam Anlamıyla Yıldız Tilbe Olması 00:59

Sefa Doğanay'ın Tam Anlamıyla Yıldız Tilbe Olması

Tüm Türkiye'nin Yıldız Tilbe taklidi ile hayran olduğu Sefa Doğanay işleri baya ilerletmiş anlaşılan. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması 02:13

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin'deki şehit askerlerin anıldığı program sırasında başka bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerle ilgili olarak İstanbul'daki tüm üniversitelerde ortak basın açıklaması yapıldı ve ..

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar 01:56

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar

Trabzon'da 2 otomobil ustası 77 model toros marka araca tank paletlerine benzer palet takarak aracı bambaşka bir şekle dönüştürdüler. Gökhan Türkmen ve İskender Yavuz isimli ustalar otomobil hariç tüm aksamlarını kendile..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti 00:50

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.İzmir'de yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.Başbak..

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı 01:36

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'in nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık'ın tavrına bağlı olduğunu söyledi. Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit müzakerelerinin nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık’..

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4 01:31

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4

All you little monsters out there are in for a spooktacular surprise – trick-or-treat at your own risk! It is night in Monster Town, where Halloween is celebrated every day of the year! This spooky town is full of all so..

  • BETA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doyumsuz Türk Film İzle 1:13:21

Doyumsuz Türk Film İzle

Baharın kız kardeşi bir hayat kadınıdır. Bir sapıkta aynı bölgede sürekli kadınları öldürmektedir. Bahar'ın kız kardeşi bir gün kadınları öldüren adamla pazarlık yapar ve otele gider. Kadın katili Bahar'ın kız kardeşini ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman 02:14

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman

Die kleine Hexe, küçük bir cadıdır. Onun yeteneklerini iyi kullanabilen müthiş bir cadı olması için fedakarlık yapması gerekir. Küçük cadının en büyük isteği büyük festivalde dans edebilmektir. Ancak gelecek sene gerçekl..

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Yeşil Uzaylı Dansı 00:15

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Yeşil Uzaylı Dansı

'Uzaylı dansı' tüm dünyada yeni akım haline geldi. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da bu modaya uydu. Sosyal medyayı kasıp kavuran 'Uzaylı dansı' modasına Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da uydu. Ünlü sanatçı eşiyle birlikte..

  • JET TV tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bowling Topunu Düşmanına Atar Gibi Atan Kadın 00:25

Bowling Topunu Düşmanına Atar Gibi Atan Kadın

Havadan atarsa tüm lobutları yıkacağını düşürdü zağar ki böylesine bir atışta bulundu...

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kiril Romanya'yı Ziyaret Etti 01:35

Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kiril Romanya'yı Ziyaret Etti

Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kiril, Romanya'nın başkenti Bükreş'i ziyaret etti. Romanya Ortodoks Kilisesi Patriği Daniel’in daveti üzerine üç gün burada kalacak olan Patrik Kiril, Romanya’nın önemli dini sembollerind..

Kumarbazlar Efendisi  Film İzle 2:00:42

Kumarbazlar Efendisi Film İzle

Film Hakkında: Efsane bir kumarbazı konu alan Kumarbazlar efendisi filmi, bu kumarbazın farklı kılan özellikleri ise kendine özgü yeteneklerinin olmasıdır. Günün birinde arkadaşının borcunu ödemesinde yardımcı olur. Faka..

  • PengoTV tarafından
  • 11.670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇  Gerçekler 05:28

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇ Gerçekler

Ünlü youtuber ve aynı zamanda oyuncu olan cem korkmaz malesef aramızdan ayrıldı. Peki Cem Korkmaz nasıl ve neden öldü? Bir çok tiyatro ve sinema filminde rol alan, Cem yılmazın filmlerinden tanıdığımız muhittin kork..

  • PengoTV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

Paten Süren Çiftin Hazin Sonu 01:00

Paten Süren Çiftin Hazin Sonu

İki genç sevgili birlikte spor yapmaya başlıyor ama... Sonuç olarak tüm dünyada izlenme rekorları kırıyorlar. Tabi sağlam yerleri kaldıysa...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hidrolik Pres Makinesi Altında Alüminyum Folyodan Tava Yapıp Üzerinde Yumurta Yaptılar 13:44

Hidrolik Pres Makinesi Altında Alüminyum Folyodan Tava Yapıp Üzerinde

Alüminyum folyoyu bildiğimiz kullanım alanlarının dışında kullanma çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce alüminyum folyodan bıçak ve top yapımını görmüştük. Şimdi de pres makinesi altında tava yapılmasına şahit ..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı 01:01

Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı

Sıra, psikanalize tüm karakterlerden daha layık olan yılların ev hanımında! ☝#DudulluPostası yeni bölümü cuma 19.00’da, sadece BluTV’de ☠ Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kıra..

Tuba Ünsal Eşi̇ni̇n Başka Kadınla Yakalanmasına Nasıl Tepki̇ Verdi̇ 08:26

Tuba Ünsal Eşi̇ni̇n Başka Kadınla Yakalanmasına Nasıl Tepki̇ Verdi̇

Kürk Mantolu Madonna oyununun hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlenen Tuba Ünsal, önceki gün Zorlu’da oyun çıkışı oyunla ilgili konuştu. Ünsal, oyun için çok uzun zamandır uğraştığını ve sahnede aldığı alkışların il..

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu Yabancı Film İzle 2:17:15

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 ŞUBAT'TA SİNEMALARDA Tür: Dram Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, ..