#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Bici Bici'yi Çin'e Götüren Adanalı 00:57

Bici Bici'yi Çin'e Götüren Adanalı

Adana'nın meşhur buzlu tatlılarından bici Bici'yi Çin'de tanıtmaya karar veren Adanalı tüm Çinlilerin yediğinden emin oluyor ...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk 00:40

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk

Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Filistinli çocuk, işgalci İsrail güçlerinin tüm engelleme çabalarına rağmen duvardan atlayıp Mescid'-i Aksa'ya girdi. Filistinli çocuğun bu cesur davranışı sosyal..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç 01:31

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç

Hep demişimdir Tüm şakalar bir yana, annelere yapılan şakalar bir yana diye. Anneyle şaka olmayacağının bir göstergesi de bu videomuzda. İyi seyirler efenim...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil ) 01:51

Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil )

Günlerdir üzerinde çalıştığınız dokümanı bilgisayarda kaybedince aşağıdaki eylemlerden hangisini yaparsınız ? A) Derin bi nefes alır, sonra hönkürerek ağlarım. B) Bildiğim tüm duaları dokümanı bulana kadar yüksek sesle ..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şaşkın ve Tatlı Hayvanlar 04:11

Şaşkın ve Tatlı Hayvanlar

Gün geçmiyor ki hayanlar aleminin tatlı videolarına bir yenisi daha eklenmesin. Kanalıma ait tüm videolar için abone olmayı unutmayınız...

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 04:56

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi ve Malzemeler : 125 gr. Oda ısısında tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 2 tane yumurta (birini tüm kırın diğer ikinci yumurta..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Nusret'in Hipnoz Edici Kaburga Şovu 01:00

Nusret'in Hipnoz Edici Kaburga Şovu

Tuzlama hareketi ile fenomene dönüşen, tüm dünyada Saltbae akımını başlatan sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin hipnoz edici kaburga şovunu izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Cheesecake Tarifi 04:55

Çilekli Cheesecake Tarifi

Bu pasta SENIN icin Tüm Anneler ve anne adaylari icin gelsin. Pastayi sende sevdigin arakdaslarinla ve bu pastayi hak eden Annelerle paylas.)..

Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Survior 2018 02:52

Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Sur

Türkiye seyahati için oynanan oyunun ilk raundunu kazanan Gönüllüler'de keyifler yerinde... Tüm takım oynanacak ikinci oyuna kilitlendi!..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Hizmetçi Film İzle 2:19:05

Hizmetçi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Amerikalı Ailenin Soykırım Pikniği 20:52

Amerikalı Ailenin Soykırım Pikniği

Crawfish isimli, mini istakozumsu bir şeyin tüm ırkını katledip yiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar 03:05

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde her yıl gerçekleştirilen peynir yuvarlama yarışması bu yıl da ilginç anlara sahne oldu. Baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen, dünyanın dört bir yanından gelen insanların ..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı 00:54

Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı

Endonezya’da Lion Air’e ait Boeing 737 tipi bir uçakta yapılan ihbar yolcuların yüreğini ağza getirdi. Büyük panik yaşayan bazı yolcular yaşadıkları korku nedeniyle uçağın kanadından zemine atladı. Görevliler tarafından ..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..