#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi 05:07

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi

Bir mekan çıkışında görüntülenen İrem Derici muhabirlerin sorularını yanıtladı. Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülenen İren Derici, muhabirlerin sorularını ayak üstü de olsa yanıtladı. Yeni yılla ilgili beklentileri..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Limonlu Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:30

Limonlu Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir limonlu baton kek tarifi videosu hazırladık. Pamuk gibi yumuşacık keki, limon aroması ve üzerindeki pudra şekeri ile nefis bir kek. Özellikle çay ve kahve ile servis etmenizi tavsiye..

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Jimnastik Konusunda Ağır Sakar Çocuk 00:31

Jimnastik Konusunda Ağır Sakar Çocuk

Tüm cenabetliği ile antrenmana başlayan çocuğun başına gelmeyen kalmıyor. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:10

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 250 gr oda ısısında yumuşak tereyağı (ya da margarin) 2 tane yumurta (birini tüm hamura kıralım diğerinin sarısı hamura beyazı dışına kullanıyoruz) 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı mahlep (olmasa da olur..

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

İYİ Parti Seçim Minibüsünde Çalan Şarkı Partilileri Şoke Etti 00:23

İYİ Parti Seçim Minibüsünde Çalan Şarkı Partilileri Şoke Etti

Partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, İYİ Parti seçim minibüsünde çalan şarkı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Şarkı İYİ Partilileri şoke etti. Minibüste çalan şarkı sonrası sosyal medyada kullanıcılar, Mi..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'nun yaptıkları karşısında yıkılıyor! Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptık..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır 02:11

Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Kabarmayan damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden kurabiye tarifi sevenlere özel video hazırladık. Damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır merak edenler için tüm detayları bu vid..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Çocuğum Sok O Dilini İçeri #lahaha The Best Musical.ly 01:31

Çocuğum Sok O Dilini İçeri #lahaha The Best Musical.ly

Merhaba arkadaşlar, Sucurtalı Yumurta tadında bir Yeni Akım ile sizlerleyim. Musically uygulaması üzerinde Croes Bros ( Gil Croes ve Jayden Croes ) tarafından #lahaha etiketi ile başatılan bu akım yine birçok musically f..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..