#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Yeşil Dev Tostu Tarifi 08:49

Yeşil Dev Tostu Tarifi

Çeyrek bağ roka 1 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 1,5 avuç yer fıstığı 2 büyük dilim ekşi maya ekmeği 1 boğum dil peyniri ½ avokado Tereyağı Tost makinesini açıp ısı..

İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Karlar Ülkesi - Sevginin Gücünü Keşfeden Elsa 01:06

Karlar Ülkesi - Sevginin Gücünü Keşfeden Elsa

Sevginin gücünü keşfeden Elsa sonunda yazı getirmeyi başarır ve herkesi mutluluğa boğar. Sizce de tüm buzları eritmek için sevgi yeterli değil mi?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 8.836 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - Aşık Lagoona 22:17

Monster High - Aşık Lagoona

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 333 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Baykuş Hop Hop İle Renkleri Öğren 03:38

Baykuş Hop Hop İle Renkleri Öğren

Baykuş HopHop çizgi filmin yeni bölümünü izleyin, sevgili arkadaşlar! En küçük çocuklar için eğitici çizgi dizide pembe baykuş Hop Hop oyun alanında yeni eğitici oyuncağı bulmuş: renkli silindirleri var. Çok ilginç oyunc..

  • ÇocukTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:52

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları ..

Çiçek Poğaça Tarifi 08:07

Çiçek Poğaça Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 paket kuru maya(yada 1 paket yas maya olur ben bu sefer kuru maya kullandim ) 1 tatli ..

15 Dakikalık Kakaolu Kek 10:58

15 Dakikalık Kakaolu Kek

1 su bardağından 2 parmak az un (100 gr.) 1,5 çay bardağı süt 1 adet yumurta 4 çorba kaşığı şeker 2 çorba kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 yumurta..

Monster High - Yedek Öğretmen 22:17

Monster High - Yedek Öğretmen

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen Bıraktım Dedim Evimin Önüne Gelip Pankart Açtılar 04:08

Okan Bayülgen Bıraktım Dedim Evimin Önüne Gelip Pankart Açtılar

Okan Bayülgen çok güzel bir hayat yaşadığını belirtirken yaşadıklarının çoğundan magazincilerin haberinin bile olmadığını söyledi. Peki yeniden evlenecek mi? Bırakıyorum demesinin ardından neler oldu. Tüm soruların yanıt..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile 22:15

Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.231 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Monster High - Doğum Günü Partisi 22:17

Monster High - Doğum Günü Partisi

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 318 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sürekli Dizi - 2. Sezon 1. Bölüm - N'aber Müdür 10:38

Sürekli Dizi - 2. Sezon 1. Bölüm - N'aber Müdür

•Sürekli Dizi Tüm Sezonları Sadece KaliteliCartoon'da seyret!Bedava +Full Sürekli Dizi 2.Sezon 1.Bölüm..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Başlat Dreamer Fragmanı 02:22

Başlat Dreamer Fragmanı

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde..

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu 00:53

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu

Keyfzade tarhana 2005 yılından bu yana bu sektörde kaliteli doğal ve hijyenik yöresel gerçek maraş tarhanasını özelliklerini aybetmeden üretme amacıyla kurulmuştur. Tamamen doğal ve özel üretim yapmaktadır. 12000 metre ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Mustafa Sandal'ın Eski Sevgilisinden Çorap Cevabı 00:24

Mustafa Sandal'ın Eski Sevgilisinden Çorap Cevabı

Mustafa Sandal'ın Tanıdığım Tüm Kadınlar Başıma Çorap Ördü Açıklamasına Eski Sevgilisi Gülnur Tutumluoğlu Ne Cevap Verdi? Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de…..

  • BETA tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan 00:15

Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan

Keşke şu hayvan tüm dünya genelinde yaşıyor olsaydı. Böyle kedi kadar bol bir hayvan olsaydı. Kİmseye zararı yok garibimin...

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce